Modern Warfare 3 - látnivalókon a szeptemberi DLC

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 30.
  • Pletyka
Link másolása
Ma ilyen szivárogtatós napot tartunk, egy ismeretlen felhasználó jóvoltából a Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várt letölthető tartalmait ismerhetjük meg. Tíz új kép és egy közel ötperces gameplay felvétel ütötte a markunkat a három új pályáról, csekkoljátok!

Az MP1st birtokába jutott vízjeles képek és videók egy bizonyos Gamecheat13 nevű felhasználótól származnak, akinek az értesülései szerint az alábbi három térkép szeptemberben jelenhet meg. Érdekesség, hogy a pályák Parish, Gulch és Boardwalk névre hallgatnak, ez pedig egybeesik azokkal a korábbi pletykákkal, amik a júliusi Offshore és Decommission mapeket is megszellőztették.

Az Activision és az Infinity Ward augusztusban két új spec ops küldetéssel és egy "rejtélyes meglepetéssel" (valószínűleg új játékmóddal) várja a Call of Duty: Modern Warfare 3 rajongóit.

9.
9.
Gaboriusz
Nagyon jó játékra sikeredett.Elképesztő a sztori remek a multi.A grafika sok ember szerint nem az igazi de szerintem tökéletes.Remek folytatása a második résznek.A kampány nagyjából 5-6 órás de nagyon jó.A multiplayer rész sokkal de sokkal tartósabb.3 új "karakterosztály" van amelyek a Specialist, A Supporter és az Assault. Mindháromnak remek Killstreak-jei vannak.A Specialist-nek nem killstreakjai hanem perkjei vannak.Tehát a Multiplayer is nagyon élvezetes.Van ahol 12 ezer forint,van ahol olcsóbb van ahol drágább. Én például 9300 Forintért vettem meg és nem bántam meg.A játékot csak ajánlani tudom.Igaz a Battlefield 3 jobb vétel mégis ez is egy kíváló játék lett.A Singleplayerben van még a Special Ops is amivel még plusz pár órát lehet adni a játékidőhöz.Lehet egyedül meg Co-Op ba játszani.A játék éllatartamához még jönnek a plusz DLC-k is.Sajnos ezek is mint a Battlefield 3-nál pénzbe kerülnek.Összegzésül azt mondom hogy akinek van rá pénze vegye meg ezt a remek játékot.
7.
7.
ribizly
Az a "HD Destruction" ökörködés amit levág a srác a szobában a TV-kel meg a biliárdasztallal kicsit szánalmas (már a Duke3D-ben is volt ennyi). Az az egy gond van evvel, hogy semmivel sem több, mint az MW2 (persze ezt már a kiadáskor is mondtuk). Ha a fegyver- és környezeti hangokkal tennének valamit, meg az akimbo gagyi dupla fegyver nem lenne helyből pontosabb és erősebb, mint bármi más, akkor lehetne belőle valami (itt most szigorúan a PC-s verzióról beszélek, mert azt elismerem, hogy konzolon nem nagyon van versenytársa). A Black Ops 2-ben sem nagyon bízom ezen a téren (bár az egyik legjobb résznek tartom a BO-t), mert félő csak egy újabb rókabőr lesz...
4.
4.
Cuppak
valami értelmes dlc-t kiadhatnának végre
2.
2.
DanielMcBas
#1: Már megint itt trollkodsz ... amúgy igazad van :D
1.
1.
czeto 2.0
Komolyan ez egész jól néz ki, de ezek a fegyverhangok még mindig SZÖRNYŰEK!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...