Dishonored - trailer a kreativitásról

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A Dishonored azok játéka lesz, akik szeretik a végletekig kiismerni az éppen játszott anyagot: szinte meseszerű, hogy mennyi képességet, hány különböző módon tudunk majd alkalmazni, ha kellő kreativitással állunk hozzá a gyilkolászáshoz. Új trailer mutatja be a lehetőségeink egy részét.

Ölj kreatívan! A Dishonored három főbb csapásvonal mentén mutatja be, milyen lehetőségek szerint vadászhatjuk le ellenfeleinket - elég mindössze leleményesnek lenni, és megfelelő időben, megfelelő helyen, megfelelő módon kombinálni a képességeinket. A videóban a kifejezetten egyszerű mutatványok mellett a meglehetősen összetett műveletek is feltűnnek, csekkoljátok, és ámuljatok!

A Dishonored október 12-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A trailert gildeshnek, giga321-nek és Thane-nek köszönjük!

10.
10.
dyousee
1re jobban tetszik. Lehet cifrázni :)
9.
9.
giga321
8.
8.
Dercsi
Ha jól tudom magyarul fog megjelenni!
6.
6.
gildesh
Egyébként tök jó, hogy kiírjátok a beküldők neveit :)
Ahol régebben olvasgattam a játékhíreket, sosem írták ki a nevem :(
5.
5.
wolfwarrior
Remélem jó pc port lesz, hogy ne kínlódjak a képességek kiválasztásakor.

2# Ne félj biztos hogy a játékos ki volt maxolva amikor csinálták nem lesz az embernek könnyű dolga.(én előre látom, hogy hússzor is eltévedek majd)
4.
4.
Elyas
#2: nyugi csak a sima katonákat lehet így megölni... a lépegetők ellen nem hiszem hogy használna a legtöbb képesség... egyébként nem lehet az áldozatba bujni harc közben és/vagy ha már észrevett.... jah és ha majd játszotok vele mindig mozogjatok kissé világosabb helyen vagy legyen nálatok valami hulla esetleg elkábított áldozat mert itt a patkányok kutyaméretűek /terjesztik a pestist és átharapják a torkod... nem vicc

egyébként neekm is meglesz ez a játék
3.
3.
Exnem
Ez a játék kell! Még az ára sem érdekel, mindenképp megveszem! :D
2.
2.
goblinfing
A játék lassan túl könnyűnek tünik.
1.
1.
markoci555
ez mekkora, belassítja és a saját golyójától hal meg!!! ez mekkora játék:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...