Transformers: Fall of Cybertron - itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Transformers: Fall of Cybertron, ennek apropóján az Activision kiadta a játék megjelenés előtti előzetesét - a CG és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó trailer remekül meghozza az ember kedvét az anyaghoz. Spoiler: Cybertron elbukik.

A Transformers: Fall of Cybertronnal megint nagy dobásra készül a High Moon Studios, bízzunk benne, hogy az anyag minőség tekintetében inkább a War for Cybertronra hajaz majd, mintsem a harmadik mozit feldolgozó adaptációra! A játék jövő héten, augusztus 24-én jelenik meg, PS3-on, Xbox 360-on, illetve PC-n is kereshetjük.

24.
24.
metercsiken
Nekem ez a trailer bejön!
Csak remélem a játék is lesz olyan ütős mint az!?
23.
23.
Necreon
#20: Szerintem ez nem az én post-omra akart válasz lenni :).
22.
22.
Kreto
#21: Jeh az ilyen srácok remélem moderálásra kerülnek és nem foglalják az értékes helyet az oldalon ( ha még esetleg normálisan és szépen megkér de így pff )
21.
21.
laca009
20.
20.
batmanlego
#13: A dinóbotok az őskorban voltak csak úgy nézki eddig éltek.A bukott (TF2 MOVIE) is ehez a korhoz is eléldegélt.Az őskorban nem voltak kocsik így a dinókat választották.Többször is olvastam hogy az embereket is letudták olvasni csak a nagy robotoknak túl nagyok voltak.

Miért kérded hogy mért lett optimus kamion?Akkor mért nem kérded miért csinált isten embereket?Ez az ő döntésük és kész.
19.
19.
Necreon
#13: "Szeretem alátámasztani realisztikus dolgokkal".

Ember.... nem is mondok semmit.
18.
18.
bendikee
Grafika lehetne jobb, de lesz multi?
17.
17.
Freed
A transformers játékok, amik a fil alapján készültek okádékok voltak...Viszont a Cybertron részeket nagyon eltalálták. Az meg hogy van benne egy robot T-rex az csak a képregényfanok miatt van. A képregény amikor hazánban is debütált még kisgyerek voltam és az akkori generáció meg szerintem most is minden kisgyerek miért van megőrülve???!!!...a dínókért meg a robotokért. Semmi extra csak ezt a kettőt ötvözték illetve volt egy képregényszám amikor az autobotok egy távoli bolygón keresték Megatron fejét amit elpusztítottak és ott leszálltak egy dzsungel bolygón aholy a dínók robotok voltak.Talán innen ered az ötlet nem tudom.
16.
16.
rics92
#9: Mi???? Elérhető a demo???
14.
14.
Optimus Prime
#13: Nem tudok választ adni ,anélkül hogy kisebb eszét ne írnék. Olvasd el az első négy számot, ami kell a TF-ről benne van:
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1511&catid=22&Itemid=2

De röviden: a Transformers egy a japán Takarától importált játék volt, amit aHasbro a rajzfilmmel és a képregénnyel próbált eladni. "Sajnos" túl jól sikerült és 80 szám a 4 helyet és 98 epizód a 3 helyett lett a médiumok száma. Ugyan Bob Budiansky nem törte magát, hogy sziklaszilárd magyarázat legyen a Föld előtti módokra és hogy kit miért tett azzá a karakterré, akik ma Optimus, Megatron vagy Starscream. De az is biztos, hogy a karakterük mintsem a külsejük tette őket legendává, ikoná. Simon Furman képregényei is inkább erre alapoznak. Sose érdekelte a Hasbro figurája, fogta a karaktert és tech specjét és írt hozzá egy profi bemutatkozó sztorit.
13.
13.
markoci555
valaki mondjon már valamit a dinokról, nekem szárnyal a fantáziám ember, csak szeretem alátámasztani realisztikus dolgokkal, annál jobb fantázia világ nincs ami meg is történhet, ami alapokon fekszik, ha kitalálsz valamit egy csapásra nem feltétlen lesz jó, rengeteg ilyen hülye történet és játékkal van tele a világ, főleg japán és környékéről, nem is tudom hogy lehet szeretni az ilyeneket, amúgy meg ha már átalakulnak, akkor miért ilyen kis sz*rokká alakulnak át? ha már a fantáziánál tartunk... lehetne akár milyen alakjuk de ők autók meg kamion? amikor először megláttam hogy a főszereplő kamion hát ott ment el a kedvem az egésztől, ne gyere nekem azzal hogy be kell olvadni a Földi környezetbe, ha be akarnak olvadni akkor az űrben maradnak és kis dolgokat küldenek le amit 0% kockázattal vesznek észre, mindig a monstrum meg a méret a lényeg közben a legkisebb dolgok okozzák a legnagyobb bajt
12.
12.
Optimus Prime
#3: Hát neked nem való. Semmi fantáziád és sose olvastad az eredeti képregényt vagy láttad az eredeti rajzfilmet, más nem a '86-os The Movie-t. Éreznéd is milyen epic az egész játék meg az előzetes. Ezen dolgokat sose vitték filmre, képregényre, játékra. Na jó, Simon Furman megpróbálta a War Within-nel, de a DW csődje miatt félbemaradt.
A dínókra van, volt és lesz magyarázat. De Grimlock hangja nem igazán jön be, ahogy Shockwave-é se. Legalább Prime és Megs hangja üt.
11.
11.
batmanlego
Nagyon jó lesz.lehet egy ideig nem eszek hogy megvehessem ezt is :)
10.
10.
Necreon
#9: Oh, gondolom konzol. PC-n persze nincs.
9.
9.
Zoltanovits
#7: Csak a demo :D de van rajt multi is :P
8.
8.
voldi
Kipróbáltam a demót, és olyan, mint az első rész, csak látványosabb terepen zúzhatunk.: )
7.
7.
Necreon
#6: Hogy minek a multijával játszol? :O
6.
6.
Zoltanovits
#4 Igy van a T-rex neve Grimlock asszem a képregénybe Mogorva volt! :) Már pár napja nyomatom a multit és nagyon megfogott. Tuti vétel!
5.
5.
mrxten
az előző része nem fogott meg igazán a szép kidolgozott látványvilág és az ütős grafika ellenére sem, de ezt is kipróbálom hátha...
4.
4.
Kreto
#3: Nah de látod hogy nem értesz hozzá mivel ezek mind benne vannak a képregénybe :D. Pont ezért ez a legjobb mert kicsit próbál az eredetiségre összpontosítani. A filmek látványilag lenyűgözőek de nem azokból kell kiindulni hiszen az M.B. agyszüleményei (bumbumbumpacspacspacs) Ez a játék valószínűleg csak azokat fogja meg akik kicsit benne vannak a transformersek világában. Örülök hogy pcn is megjelenik és remélem multin találkozok gamekapocs tagokkal is :D ( Amúgy a trex neve úgy emlékszem grimlock)
3.
3.
markoci555
egy transformers játékkal se játszottam még, lehet majd kipróbálok egyet de ez az egész transformeresdi nem jött be nekem, képregényektől kezdve, filmekben a látvány jó de amúgy meg az utolsó részek hihetetlen gyérre sikeredtek, egyszerűen sz*r volt, játékba meg a dinoszauruszok hogy kerülnek bele? egyáltalán van valami eredetük a transformereknek? nem hiszem el hogy nem élő sejtekként kezdték hanem rögtön robotként( lásd futurama, jó kis rész volt) akkor ha már eljutnak egy robot szintre miért dinoszauruszoznak? nem biztosan tudom de akkor ez az anyabolygó nem? itt kéne hogy a legfejlettebb legyen minden, még akkor is ha előzmény
2.
2.
Necreon
Hihetetlen jónak ígérkezik, és nem csak azért mert a trailer ütős, hanem mert a játék is - a gameplay videók és az első rész alapján erről 110%-ig meggyőzödhettünk. Erősen gondolkodom rajta, hogy teljes áron vegyem-e meg.
1.
1.
KeXxX
hááát... nekem nem jött be :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...