Cooperation - Peter Molyneux következő projektje

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha még a Curiosity sem jelent meg, Peter Molyneux már a következő játékáról beszél, és természetesen a mester most sem kerüli a hangzatos kijelentéseket. A Cooperation megint társadalmi kísérlet, és nem is feltétlenül játék lesz, miközben úgy kooperatív, hogy mégis kompetitív.

Peter Molyneux nem lopja a napot, noha a Curiosity csak a jövő hónapban fog megjelenni, az úriember máris bejelentette a Cooperationt, ami a következő projektje lesz. Bár a címről nem tudunk sokat, a Molyneux a Polygonnak elárulta, hogy "ez lehet a legnagyobb kooperatív erőfeszítés, amit eddig láttunk".

"Ha azt gondolod, hogy a Curiosity hozza a legnagyobb rejtélyt a digitális világba, a Cooperation lehet a legnagyobb összefogás" - ígéri a neves játékfejlesztő, az meg már más kérdés, hogy kit mit gondol a "rejtélyről", ami a Curiosity kockájában el lesz rejtve. Molyneux szerint a Cooperation más lesz, mint az eddigi programok, nevezhetjük közösségi játéknak, de valójában talán nem is játék.

A Cooperation nemcsak kooperatív, hanem kompetitív is lesz: a mester a kötélhúzáshoz hasonlította az anyag lényegét.

Molyneux következő fejlesztése, ami végül a Curiosity: What's in the Cube címet kapta, szeptemberben fog megjelenni PC-re és mobileszközökre, a lényege pedig az lesz, hogy a játékosoknak egy sok millió kiskockából álló óriáskockát kell szétcsipegetniük, hogy megtudják, milyen hatalmas titkot rejt annak a belseje.

4.
4.
shifteeh
véletlenül nem itt volt hír nem olyan régen, hogy átnevezik a curiosity-t a nasa marsjárója nevének egyezése miatt?
2.
2.
markoci555
kíváncsian várom a további infót
1.
1.
Ooorky
"játékosoknak egy sok millió kiskockából álló óriáskockát kell szétcsipegetniük, hogy megtudják, milyen hatalmas titkot rejt annak a belseje."

Egy halom pixelt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...