Curiosity: What's in the Cube IPHONE

Peter Molyneux és a 22 Cans első közös projektje.
Típus: Puzzle

Peter Molyneux nem nyilatkozik többet

A múlt hét eseményei állítólag nagyon megviselték Peter Molyneuxt, aki a The Guardiannek adott utoljára interjút. Azt mondta, úgy tudja elkerülni az ilyen helyzeteket a jövőben, ha nem nyilatkozik többet.

Peter Molyneux most átlépett egy határt

Az elszállt ígéreteiről hírhedt Peter Molyneux ezúttal alulmúlta önmagát: a Godus még mindig félkész, és lehet, hogy ilyen is marad, ráadásul úgy tudni, a Curiosity nyertesével is kiszúrt a csapata.

Istent csinálnak a Curiosity győzteséből

Nagy idézőjelekkel persze, de a Curiosity: What's in the Cube győztese lesz Peter Molyneuxék Godus című projektjének istene. A brit srác egyébként tegnap ért a játék kockájának mélyére.

A végéhez közeledik Peter Molyneux játéka

Ötven réteg maradt a Curiosity kockáján, Peter Molyneux becslései szerint durván öt nap múlva véget ér a játék, és kiderül, mi rejtőzött a sokmillió kiskocka alján. Hangulatos trailer érkezett a végjáték mellé.

Már építeni is lehet a Curiosity kockáját

Peter Molyneux ismét csavar egyet a társadalmi kísérletnek szánt játékkoncepcióján: most már építeni is lehet a Curiosity kockáját, jóllehet a lényeg éppen az, hogy a játékosok teljesen lebontsák azt.

Hackerek is megkörnyékezték a Curiosityt

Peter Molyneux kísérlete még mindig tart, továbbra sem tudni, hogy milyen titok rejtőzik a Curiosity kockája mélyén. A dizájner elmondta: a hackerek miatt a Nagy Titok nincs benne közvetlenül a játékban.

Peter Molyneux nem hagyja abba

Noha Peter Molyneux nem olyan régen azt nyilatkozta, már csak egy játékot szeretne fejleszteni, most úgy beszélt a jövőjéről, mintha ezt a gondolatot nem is ő fogalmazta volna meg. Megnyugodtunk?

Peter Molyneux jövő héten jelenti be új játékát

A Curiosity: What’s Inside The Cube eddig hatalmas siker, Peter Molyneux értelmetlen játékában százezrek próbálják meg lebontani a kocka egyes rétegeit. A brit játékfejlesztő már jelentette is volna be következő projektjét, ám ezt kénytelen a jövő hétre halasztani.

Jövő héten jön a Curiosity

Némi csúszás után, de a jövő héten megjelenik Peter Molyneux legújabb projektje, ami szerinte valójában nem is játék, hanem egyenesen társadalmi kísérlet. A Curiosityben egy kockát kell szétcsipegetniük a játékosoknak, valaki ehhez egy 50 ezer fontos kiegészítőt is vásárolhat.

Cooperation - Peter Molyneux következő projektje

Noha még a Curiosity sem jelent meg, Peter Molyneux már a következő játékáról beszél, és természetesen a mester most sem kerüli a hangzatos kijelentéseket. A Cooperation megint társadalmi kísérlet, és nem is feltétlenül játék lesz, miközben úgy kooperatív, hogy mégis kompetitív.