NFS: Most Wanted - találd meg az összes verdát!

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Új videóval jelentkezett a Criterion Games a novemberben megjelenő Need for Speed: Most Wantedből. A kedvcsináló arra biztat, hogy találjuk meg az összes elérhető autót, hiszen már a játék kezdete óta elérhető az összes álomkocsi. Csupán meg kell keresnünk, hogy vezetni tudjuk őket!

"Ha rájuk találsz, akkor vezetheted!" - szól a következő videó mottója. S igen, a játék nem rabolja az időnket feleslegesen, nem kell unalmas köröket végigzongorázunk ahhoz, hogy az összes autót megnyissuk - legyen szó a Aston Martin V12 Vantage-ről vagy a Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series-ről. A játék november 1-jén landol a boltokban.

43.
43.
#42: Szerintem az a hajo mar elment. Az Underground 1-2 a The Fast and The Furios hullamot lovagolta meg, az pedig mar letunt a mainstreamben.

Ugy azert kivancsi lennek a rajongok reakcioira, ha lenne egy uj Underground. Ugye most mindenki sir, hogy ez nem az a Most Wanted, amiert eddig sirtak, most Underground 3 kell. Meg azert, hogy ne a Criterion csinalja az NFS-t, hanem a Black Box, merthogy az UG es az MW igy meg ugy. Ha jol tudom, az UG1 ota a csak a HP-t es a Shifteket nem a Black Box csinalta. Valahogy a Carbon/Pro Street/Undercover/The Run kvartett nagyon ritkan hangzik el, mint az arcade racing jatekok nonplusultraja, pedig hat ugyanaz a csapat kovette el azokat is.

Az EA nem hulye, a HP utott a piacon, a Burnout Paradise meg mindig eleg aktiv, figyelembe veve, hogy 2008-ban hoztak ki, szoval a fiuk Guilfordban azert tudhatnak valamit. Persze lehet szidni az EA-t, ha masert nem, hat divatbol, de azert ne felejtse el senki, hogy egyik kiado sem a ket szep szemetekert dolgozik, hanem kokemenyen profitorientalt gazdasagi tarsasagok, ahogy pl a Sony, a Microsoft, az Apple vagy eppen a MOL es az OTP.
Az EA latja, hogy a Criterionnal osszehozott jatekok azert elegge sikeresek mind penzugyi, mind kritikai szempontbol (bar ez utobbit szerintem magasrol lesz..jak, amig jon be a penz), ezert bizta rajuk a sorozatot. Ilyen egyszeru. Meg nem lattam sehol sem, hogy koteleztek volna barkit is egy jatek megvasarlasara. Akinek nem tetszik, ne vegye meg, van ezer mas jatek a piacon, vagy jatsza ujra dedelgetett kedvenceket, de ne sirjanak itt, mint valami sertett kislany (ez utobbi nem rad vonatkozik p3ti, te korrekten leirtad a velemenyed).

Amugy pedig a tuningra vagyoknak ott a Black Box free-to-play MMO-ja, a Need for Speed World, ami nem mellekesen a Most Wantedbol es Carbonbol ismert varosokban jatszodik (Rockport, Palmont).
42.
42.
p3ti
1etlen NFS aminél megfordulna a fejemben az , hogy netán valaha is megvegyem : Underground 3 . Számomra jobb arcade autós játék nem létezik , főleg a 2. rész után
41.
41.
turi
#30: "én is igazi lúzer leszek"
nem kell leszólni ,még nem is játszottál vele.
egy idióta vagy
40.
40.
#38: Nekem meg az a velemenyem, ami feszpalmnak (#37). Az nem velemeny, hogy lehulyezel, vagy luzernek nevezel, anelkul, hogy ismernel. Az teljesen rendben van, hogy szerintem ez a jatek nem er annyit, hogy te fizess erte, es azt leirod. Masokat ne minosits latatlanban.
39.
39.
vwxyz
#37: Gondoltam, hogy attilag78-nak írtad.
38.
38.
vwxyz
#37: Nekem, ez a szimpla véleményem, és ezzel nem kell senkinek egyetértenie, ez egyértelmű. Csak télleg nem értem, hogy miért? Ha ezt valaki elmondja, elmagyarázza, akkor happy leszek. Szóval írtad te is, hogy tetszik, és ezért veszed meg. Ez rendben is van. DE, mi alapján tetszik, mi olyat olvástál róla ami miatt bejön, mi olyat láttál ami miatt azt mondod, hogy dejó lesz, és nem félsz-e attól, hogy megveszed, és csalódni fogsz, és akkor kidobtál pl 10ezret rá?
37.
37.
fészpalm
#35: Későn írtam az előző kommentet...


Mint látod, megint te határozod, meg, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy mi felesleges számomra. Nagyon ügyes vagy, de azért szeretném ezt a játékot, mert számomra nem felesleges, mivel tetszik.
Ha neked ez szimpla egyéni vélemény, akkor nagyon nem tudod egyes fogalmak jelentését: "Szóval jó nagy hülye lesz az aki ezért az NFS-ért fizetni fog, AZ, igazi LÚZER-nek fog számítani..."
36.
36.
fészpalm
Na, mi az, hirtelen beindult itt az épeszű gondolkodás?!
35.
35.
vwxyz
#31: Örülj neki, hogy van pénzed felesleges dolgokra költeni. És igazd van, nem én határozom meg, hogy mi helyes és mi a rossz, de attól még egyéni véleményem lehet a dolgokról, vagy azt te határozod meg??? :)

#33: Én 1évbe, ha 2-3 játékot megveszek, szóval én se azon sírtam, hogy nem tudom kigazdálkodni, csupán azt mondom, hogy megértem a 23-as hozzászólását. Továbbá sehol nem írtam, hogy letöltök, és hogy ezt letöltöm, semmi ilyet sehol nem írtam, ezt nem tudom honnan vetted?

Nah mind1, bocs a 30-as kommentemért, de mindent úgy gondolok, ahogy ott írtam, ez van, kinek nem ingje, ne vegye magára...

(Amúgy, ha letölteni nem is töltötök le, akkor egészen biztosra veszem, hogy az élet más területein csaltok, akár adót, vagy iskolában dogáknál, vagy a melóban amikor senki nem lát és akkor nem dolgoztok, szóval bírom, hogy a letöltés mekkora véteknek számít, de az élet más területeit meg le se szarjátok...)
34.
34.
#30: Szoval akkor menj el boltba, vigyel haza 20 deka szalamit fizetes nelkul, edd meg es ha izlett, menj vissza es fizesd ki. De kiprobalhatod, hogy bemesz egy Suzuki szalonba (vegulis "a mi autonk"), kihajtasz a legujabb tipussal, anelkul, hogy erre engedelyt kernel/kapnal, nekimesz egy fanak, mert ugye csak ki akarod probalni, hogy mennyire biztonsagos, aztan beszolsz a szalonba, hogy megse kered.

Ha nem tetszenek a fenti pelda: uj munkahelyed van, dolgozol, mint allat, aztan elkuldenek egy honap mulva fizetes nelkul, mert nem jossz be. Aztan a kovetkezo helyen is, es az utana kovetkezon... Na, meg mindig jo a kis gondolatkiserleted?

Nem kell megvenned semmit sem latatlanban, ma is vannak demok, tuti lesz pl a Most Wantednak demoja, legalabbis 360-ra es PS3-ra. Ha PC-s vagy, akkor sorry, de ugye a leirasod alapjan "okosban" megoldod. Ha pedig nem tudod kiprobalni sehogy, akkor nem jatszol vele. Ilyen egyszeru. Mert ugye teszem azt valahogy a gepedre vagy a tort boxodra kerul a jatek valami furcsa veletlen folytan. Kiprobalod, nem tetszik igazan, nem foglalkozol vele es persze nem veszed meg a boltban. De aztan mondjuk 2 het mulva eszedbe jut, es beleteszel 10 orat a hetvegen, mert annyira untad magad (meg szar volt a net, meg nem jott le a legujabb CoD), hogy "kenytelen" voltal ezzel jatszani. Ez mar regen nem a "csak kiprobalom" kategoria, hanem kozonseges lopas.

"mindenki letolti": en pl Liverol es PSNrol igen, torrentrol nem, ez csupan hozzaallas kerdese. Ha valamire nincs penzem, nem veszem meg, nem jatszom vele stb. Semmi sincs ingyen, ezt meg kellene tanulni vegre.
33.
33.
Jinbobo
#30: szerintem ha 1-2havonta veszel egy játékot ami érdekel, attol nem fogsz csődbe menni. Én is simán tudtam egy kiszemelt játékra költeni a havi fizuból. Mivel hogy már 2-3 honappal a megjelenés előtt olvashatsz információt minden játékról, így a spórolás is lehetőség egy játék megvételére. Pl: havi 3000 ft-ot elteszel, mire megjelenik a játék már van is rá keret. Minden csak akarat kérdése.
Egyébként ha szarnak tartod a játékot, miért töltöd le? Én ha tudom hogy egy játék szar, még a demoját sem töltöm le. Szóval ezzel hogy letöltöd, épp az ellenkezőjét bizonyítod, hogy érdekel a játék, csak épp nincs rá kereted és akkor már szar a játék, el van intézve...
Még valami, aki azt monda hogy szar játék, az honnan a jó égből tudja? Az ilyen állításoktól a falra tudnák mászni, amikor már megjelenés előtt azt állítja valaki hogy ez a játék rossz.
32.
32.
shatterhand
"Ez nem is....."
ez ilyen mizu szöveg lassan
a csapból is ez folyik:)
31.
31.
fészpalm
#30: Hú, igazi LÚZER leszek. Ne haragudj, de akkor meg te egy igazi NYOMORULT vagy, mert azt hiszed, hogy te határozod meg azt, hogy mi a helyes és mi a rossz. Buzeráns.
30.
30.
vwxyz
#28: "Gratula az őszinteségedért! És erre még gondolom büszke is vagy?
Pont az ilyen gamerek veszik el kedvüket a fejlesztőknek a minőségi kivitelezéstől.
Ha már letöltöd, ne dicsekedj el vele."
Én is gratulálok neki az őszinteségéért! Egyértelmű, hogy azért fogja letölteni, mert ez egy SZAR játék, és egy forintot nem ér! :) Az viszont gáz, ha a fejlesztők azért nem fejlesztenek rendes játékot, mert tudják, hogy mindenki letölti, és ezért még csak meg se próbálnak egy olyan kurvajó játékot készíteni, amiért szívesen fizetne az ember... Rosszabbnál roszabb a felhozatal, amúgy ki az a hülye manapság aki fizet egy játékért 10-15ezret, majd utánna neki áll rinyálni, hogy mi ez a szar??? Minek van az internet mindenkinek, mire használjátok, letölteni soha nem töltötök le semmit??? Az a legértelmesebb itt ebben a brigádban, aki leszedi a játékot, kipróbálja, és ha bejön neki, majd akkor elmegy a boltba megvenni, ezzel megtisztelve a készítők munkáját. Én biztos, hogy nem fogok semmit megvenni látatlanba, ezért voltak régen Demo-k, hogy tudd mi a faszra adod ki azt a kevéske kis pénzed. Továbbá azért tart ott a játék készítés és az egész gamer társadalom ahol, mert csak szar játékokat adnak ki, ami nem éri meg a pénzét. Szóval jó nagy hülye lesz az aki ezért az NFS-ért fizetni fog, AZ, igazi LÚZER-nek fog számítani...
28.
28.
Jinbobo
#23: gratula az őszinteségedért! És erre még gondolom büszke is vagy?
Pont az ilyen gamerek veszik el kedvüket a fejlesztőknek a minőségi kivitelezéstől.
Ha már letöltöd, ne dicsekedj el vele.
És még valami. Aki letölti, az ne szóljon semmit a játékról, az tartsa meg magának a véleményét. Aki megveszi tízezer forintért, és nem tetszik neki, az legalább okkal nyilatkozik rola negatívan.
Az igazi rajongók megveszik, és nem letöltik.
27.
27.
Wolverine
Ez már rég nem NFS. Annyira izomszagú az egész, tényleg az utolsó bőröket húzogatják már, függetlenül attól hogy kik fejlesztik épp. Ez már kb "a 10 éven aluli korosztálynak jó lesz" kategória..nevetséges
26.
26.
Shadowkiller
NFS minden évben jelenik meg, Burnout meg egy ideje a fejlesztők "nagy" lehetősége miatt nem. Én örülök neki, hogy éltek ezzel a nagy lehetőséggel és licenszelt gépekkel lehet veretni megkötés nélkül, szimplán kikapcsolódás céljából. A Paradise-t is sokszor dobtab be a gépbe ha időm engedte.
Az, hogy a Need For Speed-ek hol tartanak, szerintem nem most kezdődött és nem ennek a résznek a hibájára írható. A 3.-4. rész után a Porsche Unleashed volt, ami NFS-nek nevezhető.
Aztán tuningolgatás miegymás... Nem mondom, hogy nem voltak jók, de azok sem klasszikus NFS-ek.
25.
25.
turi
24.
24.
K.Bandi
Ha tudom hogy ez a Mercedes-Benz ennyi ütközést kibír úgy h még csak meg sem karcolódik már elkezdtem volna gyűjteni rá a pénzt.... xDDDDDDD
23.
23.
Dahaka18
Én azért majd megvesze...őő, izéé, letöltöm :D
22.
22.
robogo98
az ai sem valami okos
21.
21.
Bandee0817
Igazi parasztvakítás az egész game...
20.
20.
hippoharcos
#19: kicsit olvass vissza és ott is ott van de amúgy a többi videót nem láttad? szinte mindhez oda írták hogy burnout keverék
19.
19.
Dester
Need For Speednek gyenge. Licenszelt autókkal rendelkező (földhözragadtabb) Burnout Paradise-nak kiváló. Vagy csak nekem tűnt fel, hogy mintha egy az egyben a Burnout Paradise-t látnám más bőrben, mínusz az ottani kiváló törésmodell?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...