Játssz klasszikus címekkel az Atari Arcade-en!

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
A negyvenedik születésnapját ünneplő Atari bejelentette az Atari Arcade nevű szolgáltatását, melynek keretében olyan klasszikus címekkel nyomulhatunk ingyen, mint az Asteroids, a Pong, a Lunar Lander, a Missile Command és a Centipede. Ráadásul Internet Explorer 10-zel még hirdetések sincsenek.

Az Atarinál nem múlik el eseménytelenül a cég negyvenedik évfordulója: a cég klasszikus játékait próbálhatjuk ki ingyen az Atari Arcade-en, s ehhez csupán egy HTML5-képes böngésző szükségeltetik. A látvány a mai igényeknek megfelelő, nem beszélve a Facebook- és a Twitter-integrációról sem. Alapvetően minden böngészővel kompatibilisek, ám Internet Explorer 10-zel hirdetésmentesen élvezhetjük a játékokat, máskülönben 15-30 másodperces reklámokat kell végigülnünk.

Az ünneplést az Asteroids, a Pong, a Lunar Lander, a Missile Command, a Centipede és sok más retro slágerrel kezdhetjük meg, ráadásul némi grafikai és játékmeneti frissítésen is átestek a címek, szigorúan csak az előnyükre válva. Barátainkkal eszeveszett pontcsatát vívhatunk - az aktuális teljesítményünket a ranglistán követhetjük nyomon.

Az Atari új platformot biztosít a tehetséges játékfejlesztőknek, akik a Create.js-sel megalkothatják a saját böngészős játékukat HTML5-ben - ezek egyaránt működnek PC-n és hordozható eszközökön is.

11.
11.
Isaac42
Jó ötlet ez az Arcade szórakozás, mivel ezek a játékok sokszór szórakoztatóbbak mint a maiak, de azért egy RETRO módot elviseltem volna, amiben eredeti grafikával és játékmenettel lehet játszani.
10.
10.
Nekem csak az nem tetszik hogy pl a missile command ilyen vadiúj grafikás akármi..miért nem lehet tolni inkább azzal a régi, pixeles, villogó szörnyeteggel meg eredeti hangokkal? Mekkora királyság lenne...így meg olyan mint valami mai város...áhh...mindegy, 12-es levelen meghaltam :-D
9.
9.
p3ti
Atari jaguar anno mekkora szám volt , atya isten, de imádtuk . Sajnos szegény atari felett elszállt az idő , nagyon le maradtak a konkurenciához képest. De ez nagyon jó ötlet volt , majd én is kipróbálom valamikor . Happy birthday atari :)
8.
8.
MoRT2195
Nekem tetszik, jót is pongoztam multiban :) Egyébként van ami nem tölt be és regisztrálni is képtelenség, mert ott is csak loadingol...
7.
7.
DevilGamer
#6: Én nem mondom, hogy nem örülnék ennek, de szinte már mindenhol megvannak ezek a dolgok és ennyi erővel csinál egy új konzolt! (És amúgyis csak annak van ingyen akinek van Atari Arcade-ja.
6.
6.
AkosTorok88
#4: Nem ezt úgy mondjuk hogy kapsz ingyen valamit és mégis negatív a komment
5.
5.
markoci555
mennyi klasszikus volt ott:)
4.
4.
DevilGamer
Ezt úgy mondjátok mintha teli lennék rossz kritikákkal.
2.
2.
RECh
#1: Hogy neked semmi nem jó.
1.
1.
DevilGamer
Nem hogy csinálna egy új konzolt az Atari.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...