Resident Evil 6 - lopott készletet árulnak

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem hétköznapi incidensbe bonyolódott a Capcom, a Resident Evil 6 kapcsán múlt hétvégén érkeztek olyan hírek, miszerint a játékot néhány lengyel üzletben már most, a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal meg lehetett vásárolni. Mint kiderült, a hír nem kacsa, és nemcsak egyszerű tévedésről van szó.

A múlt héten olyan hírek érkeztek Lengyelországból, miszerint a Resident Evil 6-ot néhány helyi boltban már meg lehetett vásárolni - igaz, a hivatalos megjelenés csak október 2-án esedékes. A Capcom a minap megerősítette ezeket az információkat, és mint kiderült, nem hétköznapi incidens történt.

A hivatalos közlemény szűkszavú, annyi világos mindössze, hogy a kiadó vizsgálatot folytat az idő előtt boltokba került Resident Evil 6-példányok miatt, amik egyébként lopottak: a PlayStation 3-as verzió német kiadását lovasították meg a tolvajok, és ez került forgalomba kis mennyiségben a múlt héten.

A készlet tényleges nagyságáról nem beszélt a Capcom, állítása szerint csak egy-két bolt érintett az ügyben. Mindennek valószínűleg lesznek fejleményei, annál is inkább, mert ahogy az várható volt, a kiszivárgott kópiák önálló életre keltek - az eBayen már most árulnak belőlük egy párat, ezt itt éppen 500 euróért vesztegetik.

27.
27.
strike19
#23: Szerintem a 4 valami fantasztikus volt.Az öt az gyengébb volt szerintem is de azért kipörgettem 3xor.Remélem a 6 hozza az elvárásaimat.
Az ötben a nappal nem tetszett és a nyár.A 4-ben ősz volt és általában sötét.
26.
26.
Split
23.
23.
azureknight0715
22#
Az is egy idő után unalmas ez tény. Ez midnen iylen jellegű játéknál van. Nekem valamiért a 4. résznél tovább birtam. Ez meg szerintem azért lehet mert nekem alapból jobban bejött a sötét, esti, kastélyos, erdős területek. Szal volt valamiféle hangulata az egésznek és mintha ott nagyobb szabadságot kaptunk volna, azt lehet csak én képzelem be magamnak. Az 5. részben tényleg az volt már a baj hogy mindenfelől lőttek, szal egy idő után már megőrjített, meg a helyszínek is szerintem elégé gyengék voltak. A lényeg az hogy nekem valamiért most alább hagyott a lelkesedés e játék iránt, pedig még az első trailernél megvolt. Aztán mikor már láttam a gameplayt utána annyi. Most mondhatni várok valami csodát ami pl művelnek a tomb raider, metal gear soliddal is. Valami olyasmit ami nagyon fel keltheti a figyelmem:D
21.
21.
azureknight0715
19#
Ha nem is nagy, de azért fannak tartom magam. Nekem máig kedvenc részem a code veronica. Utána a 2 amit nem rég nyomtam ki újból pc-n. Azután a 4. ami másabb de még megtartották a resi hangulatot. Egy horror játéknál szerintem legyünk egyedül, és legyen egyfajta para mikor haladsz előre. 5. Már nem tetszett. Gamekapocson 9.6 pontot kapott. Erre értettem amúgy amit írtam. 1X végigjátszod. Másodszor? Talán még a csaj karakterrel is. Harmadszorra már tuti nem fogod mert már nagyon unod az ismétlödő helyszíneket, na meg már játszi könnyedséggel nyomod a gamet még hardon is. Egyszerűen eddigi játékaim során az 5. rész kötött le a legkevésbé. Ez a rész biztos jobb lesz mint az 5., de szerintem még nagyon messze áll az igazi izgalmas és ijesztő resident eviltől.
20.
20.
Yanez
#18: Nem elég rohadt fanatikusnak lenni,az még kevés.Gazdagnak is kell lenni!És akkor nem is muszáj,hogy RE fan légy.
18.
18.
hakydakillah
500 euróért inkább veszek egy xbox 360at + ps3at, és a megmaradt pénzből 1hónap múlva megveszem a játékot. :-D
Amúgy rohadt nagy fanatikus az, aki ezért képes ennyit fizetni. Ha mondjuk 1évről lenne szó,az még érthetőbb, de egy hónap, az semmi...
16.
16.
azureknight0715
Én sosem szoktam rögtön a megjelenés napjában de rá 2 hónapra sem nagyon megvenni, nem hogy még elöbb:D Ez a játék szerintem nagyon "homályos" kétesélyes. vagy jó vagy rossz lesz., vagy a kettő átmenete. Én pl nem érem be ha csak az egyik kampány jó a másik 2 szar. Akkor már inkább másra ruházok be. Na meg azért érdemes bele-bele nézegetni meg forumokat, teszteket olvasgatni ,mert lehet hogy valaki akkora resi fan, vagy nem hard core játékos és telenyomatja 8,9,10-es pontszámokkal mikor a játék maga lenne egy 6,7-es. Szal majd meglátjuk eddig jónak jó, de hagy némi kívánni valót maga után.
15.
15.
NemTudomMiLegyen
#11: Nem hinném, hogy túl sok tekintve, hogy nincs igazi törés még PS3-hoz, nem sok ember képes futtatni. Kivéve persze a lopott lemezek de azokból nem hiszem, hogy túl nagy mennyiség van.
11.
11.
patya07
Ez mekkora bukó? Mennyi pénz veszne oda ha felkerülne a netre!
7.
7.
galbalazs87
#3: De az ő kezében az X360-as változat van, a hírben pedig az szerepel, hogy PS3-as verziót loptak el/kezdtek el árusítani. :P
6.
6.
Neo1989
#2: Így is úgy is fel rakják , de nem akarok ebbe bele kezdeni végül is 1000 X lerágott csont és ennél csak a van e már barátnőd ? téma idegesít jobban .
5.
5.
samatagrav09
#4: Nem jó magyar oldal hanem az egyetlen magyar resident evil oldal
4.
4.
MoRT2195
#3: Ez csak egy előzetes DVD ami bár tartalmazza a játékot, még nem a végleges. Ilyet általában a nagy gamer újságírók szoktak kapni, de mivel a Capcom elismerte, hogy nagyon jó ez a magyar RE6 oldal, így nyilván nekik is szánt egy előzetes példányt. De amit most elloptak, az már a teljes játék, nem ez a preview kaka :)
3.
3.
BrendOoN
Én fészen kedvelem a - nem reklámból írom - Resident Evil Magyarország - a Túlélők Közössége nevű oldalt. Ma az egyik admint kiposztolt egy képet amin egy DVD-t(vagy blu-ray-t nem tudom) fog a kezében, és rajta van egy Resident Evil 6 nevű felirat. Van alatti is valami, de sajnos nem beszélem jól az angolt, úgyhogy azt sajnos nem értem. De akik nagy RE fanok, azoknak érdemes megnézni.
2.
2.
prodigy1990
Ha felraknák valamelyik torrent oldalra, az mekkora szívás lenne a Capcomnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...