Resident Evil 6 - bőrdzsekis kiadás és új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
Végre az európaiak is megrendelhetik a Resident Evil 6 legértékesebb kiadását: a gyűjtőknek szánt csomagban egy bőrdzseki is található, éppen olyan, amilyet Leon viselt az akciói során. Egyúttal a minap egy új előzetes is befutott az anyagból - szinte el sem hisszük, hogy három hét múlva itt a megjelenés!

A Resident Evil 6: Leather Jacket Edition még az év elején mutatkozott be, akkor azonban kizárólag a japánok számára volt érhető - most már az európaiak is megrendelhetik, igaz, hatalmas fanatikusnak kell lenni hozzá, mert borzasztóan drága.

A 900 fontos kiadás persze tele lesz minden földi jóval, hiszen a Resident Evil 6 egy példánya, a négy darab díszdoboz, a három letölthető Mercenaries-pálya és a néhány matrica mellett egy bőrdzseki is helyet kap benne - olyan, amilyet Leon is visel a játékban. A replika nemcsak teljesen hiteles a Capcom szerint, de minőségi anyagból készült, ráadásul "praktikus is, miután van hat zsebe kívül, és kettő belül".

Közben gőzerővel haladunk az október 2-i, PS3-on és Xbox 360-on esedékes megjelenés felé, a Capcom új trailerrel emlékeztet minket erre:

16.
16.
McDuff
mi az a kukás kabát ott?:D
15.
15.
BloodyDeath
Tuti hogy megveszem ezt a külön kiadást. Aztán felgyújtom, majd az össze égett tetemet leokádom, és pajzán szavakat fogok bele írni az ujjammal. XD
De a játék biztos jó lessz..............legalább is remélhetöleg.
14.
14.
Raatkainen
Ez a kiadás nem az itthoni fizetésekhez van igazítva az biztos.
13.
13.
prodigy1990
Kiadhatnák már a játékot.
12.
12.
DON GONDOCS
Volt egy ilyen kabátom 3000 ft volt csak kevesebb zsebbel :D márcsak a zseblámpa és a kés hiányzik.
10.
10.
_Tappancs_
899.00 GBP = 321,497.28 HUF

hm..ez nem semmi. Ha rajtam múlna ott bomlana le a raktárukban .
8.
8.
Jinbobo
Szerintem nagyon ütős rész lesz a 6.rész!
A bőrkabát is nagyon menő, egy 35000-ft os csomagba még elfogadhatónak titulálnám, de ez az ár már túl lő a célon. Nem hogy adnák a játékot meg a kabátot 35-ezerért, a matricákat meg a díszdobozos baromságokat meg hanyagolnák, mert tuti hogy azok is beletesznek az árba egy 15-20ezret, pedig azok tényleg hülyeségek.
4.
4.
Csabee86
Tetszett a trailer. Annyi kérdésem lenne, hogy PC-re tényleg csak jövőre jelenik meg? Egyes helyeken ahol elő lehet rendelni az van, hogy TBA 2012 máshol meg 2013. Akkor most mi az igazság?
3.
3.
dcba
joeg egy minosegi Brando borkabat ami allitom odaveri ez kerul olyan 60-80 ezer forintba.Bar jol csinaljak a sok hulye ugyis megvezsi es ettol a kabattol majd olyan menonek hiszik magukat mint Leon
2.
2.
Berkes2000
"...hatalmas fanatikusnak kell lenni hozzá, mert borzasztóan drága." Meg burzsujnak és hülyének is!
1.
1.
Ventus
Na ez már a VICC kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...