Guild Wars 2 - újra kapható digitálisan

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Az idei év legnagyobb MMORPG-durranása, a Guild Wars 2 újra megvásárolható közvetlenül az ArenaNettől, miután hosszabb időre felfüggesztették az árusítását. A szerverek egyszerűen nem bírták szuflával a beáramló játékosokat, az üzemeltetőknek rendbe kellett szedniük magukat.

Rossz szájízzel, de a készítők a múlt héten kivonták a forgalomból a Guild Wars 2 digitálisan megvásárolható példányait (a bolti dobozos példányokra ez a megkötés nem vonatkozott), mivel az új játékosok rohama olyannyira megterhelte a szervereket, hogy lehetetlen volt kordában tartani a teljesítményt. Akik szerencsések voltak, azok sem jártak túl jól: accountlopásokról, bannolásokról szóltak a hírek, nem működött az e-mail-cím megerősítés stb. A fizikai példányok a mai napig hiánycikknek minősülnek.

Időközben az ArenaNet új amerikai és európai szervereket üzemelt be, így már képesek megbirkózni az újonnan beáramló felhasználókkal, tehát újra kapható a Guild Wars 2 letölthető változata. Ennek örömére a fejlesztők egy vadonatúj, élőszereplős jelenetekkel tarkított trailerrel kedveskedtek a nélkülözőknek. "Eljött az időd!"

A Guild Wars 2-ről egy minden igényt kielégítő, terebélyes tesztben emlékezünk meg, amely már elkészült - hamarosan olvashatjátok.

8.
8.
batmanlego
jó játék lehet megveszem még ezen gondolkozok.várom a tesztet kiváncsi vagyok.eddig úgy nézki grafi,fajok,kaszt megfelel csak a "játszás" érdekel.

OFF:amúgy nem írtok cikket az swtor free to play lvl 15 ről vagy a lassan bekövetkező f2p lvl 50-ről?csak kérdem.
6.
6.
markoci555
a videó elég kaki, amúgy ha most így megint lehet vásárolni remélem felkészültek, mert a végén megint szétakad a sok embertől:)
5.
5.
Necreon
#3: Ezt láttam már, nagyon jó videó, és teljesen jól összefoglalja. Igazából ha nem játszanám azt hinném hogy túloz, de nem, igazából még ő sem tudja kifejezni hogy micsoda innovációt jelent ez a játék az iparban.
4.
4.
Necreon
NE nézzétek meg a trailer-t. 2 okból is.

1. Zhaitan ott van a végén, atomspoiler.
2. Minden más halál gagyi élőszereplős "sikátorbandázóstinilazavagyok" szemét.

Érdekesség:
Ha megállítjátok jó pillanatban 0.49-nél amikor közelről mutatja a flakont a kamera, az alján ott van nagy kék betűkkel hogy blue, azaz kék festék. Ennek ellenére a falra már pirossal fúj.
3.
3.
goblinfing
Marha jó játék de ez a trailer eléggé beszívott..Itt 1 videóteszt akit érdekel:

http://www.youtube.com/watch?v=Ax-_06Acj8Y
2.
2.
giga321
Amúgy az a teszt dönti el hogy megveszem-e vagy sem mondjuk még ki akarom próbálni havernál kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...