Dishonored - itt a második fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 11.
  • Videó
Menetrendszerűen megérkezett a Dishonored második fejlesztői naplója. Az Arkane Studios lánykái ezúttal azt ecsetelik, hogy miként merülhetünk el ebben a steampunk világban, és beszélnek egy sort Dunwall város karaktereiről is. Vágyaink netovábbja ez a produktum.

Dunwall megannyi apró aspektusa segíti a beleélést, a fejlesztők tényleg nem bíztak semmit a véletlenre. A játékos teljesen elmerülhet a Dishonored világában, amelynek megalkotása egy igen nehéz kreatív folyamat volt. Lássuk a részleteket! Az Arkane Studios gyermeke október 12-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Köszönjük, giga321!

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
8.
Javitanom kell magam. Megneztem nagyban, megegyszer.
Es nem gagyi hanem kifejezetten ocsmany a karakter.
7.
Nagyon gagyin neznek ki a karakterek.
Fura hogy a vdeoban 8:09 nel levo koncept sokkal jobb emint a meglevo karakter.
Es real-ebb is.
Ilyen toon karakterekhez egy cartoonshader dukalna es akkor egy szavam se lenne.
Ettol meg lehet jo csak nem nez ki jol.
6.
Dercsi
És végre egy forgalmazó, aki nekünk MAGYOKNAK, MAGYARUL jelentett meg egy játékot!!!c És nem is akármilyet! Az hogy kinek mennyire tetszik, beszéljük meg a megjelenés után. A játékélményre hogy MINDENT értek, számomra felbecsülhetetlen! ;)
5.
vuliem
Ha nem vágnak meg félévkor, ezt beszerzem a vizsgák utáni legelső napon.
2.
giga321
Ezt szeretném meg venni gw2 és AC3 mellett szerencsére vagy nem szerencsére de már van iskola ( :( ) de legalább akkor ez azt jelenti hogy van ösztöndíj is szóval fogja futni anyagilag mind a 3-omra :D. Már nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...