Ecolibrium - ingyenes ökoszimulátor PS Vitára

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Hír
Ma jelent meg PlayStation Vitára az Ecolibrium, amely egy valós idejű ökoszisztéma-szimulátor, és a feladatunk az lesz, hogy harmóniát teremtsünk a saját magunk által létrehozott környezetben. A Sony’s Discovery Apps új címe teljesen ingyenes minden Vita-tulajdonosnak. Csekkold a látnivalókat!

A Sony ingyenes PS Vita-játékkal kedveskedett a handheld tulajdonosai számára. Az Ecolibrium egy valós idejű ökoszimulátor, melyben nekünk kell megteremtenünk a harmóniát abban a környezetben, amit megalkottunk. Saját kezűleg választhatjuk ki az állatokat és a növényeket, amiket a saját ökológiai világunkban helyezhetünk el. A lényeket etethetjük kézzel, a nemkívánatos egyedeket pedig száműzhetjük a vadonba.


A GPS funkció segítségével feltérképezhetjük a világunkat új, fantasztikus élőlények után, amiket megtarthatunk, vagy eladhatunk az online aukció segítségével más játékosoknak. Ha környezetünk kellőképpen kiegyensúlyozott, felkerülhetünk az online ranglistára is. Az Ecolibriumot ingyenesen letölthetjük, a GPS-es fícsörhöz 3G-s Vita szükséges.

1.
daenath
En kiprobaltam, nem rossz, ideig oraig, ingyenesen visszont minden Vita tulajnak ajanlom (ugyis ritkasag az ilyesmi) el lehet vele marhulni, mint akkarmelyk flancos zsetonlehuzo faszbuk jatekal :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...