Ecolibrium - ingyenes ökoszimulátor PS Vitára

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Ma jelent meg PlayStation Vitára az Ecolibrium, amely egy valós idejű ökoszisztéma-szimulátor, és a feladatunk az lesz, hogy harmóniát teremtsünk a saját magunk által létrehozott környezetben. A Sony’s Discovery Apps új címe teljesen ingyenes minden Vita-tulajdonosnak. Csekkold a látnivalókat!

A Sony ingyenes PS Vita-játékkal kedveskedett a handheld tulajdonosai számára. Az Ecolibrium egy valós idejű ökoszimulátor, melyben nekünk kell megteremtenünk a harmóniát abban a környezetben, amit megalkottunk. Saját kezűleg választhatjuk ki az állatokat és a növényeket, amiket a saját ökológiai világunkban helyezhetünk el. A lényeket etethetjük kézzel, a nemkívánatos egyedeket pedig száműzhetjük a vadonba.


A GPS funkció segítségével feltérképezhetjük a világunkat új, fantasztikus élőlények után, amiket megtarthatunk, vagy eladhatunk az online aukció segítségével más játékosoknak. Ha környezetünk kellőképpen kiegyensúlyozott, felkerülhetünk az online ranglistára is. Az Ecolibriumot ingyenesen letölthetjük, a GPS-es fícsörhöz 3G-s Vita szükséges.

1.
1.
daenath
En kiprobaltam, nem rossz, ideig oraig, ingyenesen visszont minden Vita tulajnak ajanlom (ugyis ritkasag az ilyesmi) el lehet vele marhulni, mint akkarmelyk flancos zsetonlehuzo faszbuk jatekal :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...