Sleeping Dogs - jövő hónapban jönnek a DLC-k

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
Október folyamán folytatódik a Sleeping Dogs sztorija, emellett a karakterünket is tovább fejleszthetjük, és az utcai autóverseny és fegyverek szerelmesei is örülhetnek a letölthető tartalmaknak. A DLC-k némelyike ingyenes lesz - erősítette meg a Square Enix. A részletekért és a látnivalókért olvass tovább!

Az október 14-én megrendezésre kerülő Comic-Con Internationalen derülnek ki bővebb részletek a Sleeping Dogs sztori DLC-jéről, melyben további küldetések üthetik a markunkat, valamint extra karakterfejlesztések. Ezért a csomagért fizetnünk kell, ám a közeljövőben olyan tartalmak is érkeznek, melyek ingyenesek lesznek. A Square Enix néhány kisebb csomag részleteiről tájékoztatta a nagyérdeműt.

Street Racer Pack

Akár egy motor nyergében, akár egy gyors motorcsónakkal felvértezve indulhat a versenyzés. Netán mélyebbre szeretnénk ásni az illegális autóversenyzés világában? Akkor ezt a DLC-t imádni fogod. Három új jövedelmező versenyt érhetünk el Hongkong utcáin. A Kamikaze egy tekergős hegyi útszakaszon zajlik a Victoria Peaken, míg a Cross Island Enduróban egy motoros móka üti a markunkat. A Harbor Run kiélezett egy motorcsónak versenyt takar. Új cuccok is találhatóak a csomagban: a Sting kétkerekű, a Dragon sisak és a Racing dzseki, mely a golyók ellen is védelmet nyújt.

SWAT Pack

Húsz küldetés kalauzol el bennünket a különleges rendőri egység mindennapjaiba. Felvehetjük a SWAT-osok egyenruháját és fegyvereit, aztán jaj a rablóknak, a kábítószer futároknak és a csempészeknek, de a túszmentés is a mi hálás feladatunk lesz. A küldetések helyszínére pedig páncélozott rendőri járművekkel utazhatunk.


Tactical Soldier Pack

Hongkong utcáin olyannyira elharapódzott a helyzet, hogy megfelelő védelem nélkül könnyedén kilyuggatnak bennünket. Ebben a csomagban megkapjuk a játék legerősebb páncélját és legpusztítóbb fegyverét. Ez utóbbi egy gránátvetővel megspékelt gépkarabély - bizonyára jó hasznát vesszük a küldetések során.

Az aktív és hűséges közösség számára a készítők kedveskednek még egy Gift pakkal, melyben további extra ajándékokra számíthatunk.

7.
7.
K2 The Highest
Jöhet a DLC örömmel várom :) Sandbox játékban és akció játékban is most ez a csúcs számomra. Imádom az egészet, de főleg a zenéket. 24Herbs és még sok már brutál muzsika szólal meg.
6.
6.
shatterhand
#5: Nálam fura kettős a játék. Érezni,hogy sokkal kisebb mint egy GTA, de vmiért nagyon közel áll hozzám. Eleve látom,hogy azért odatették magukat és megmenekültek egy kukábadobástól. Próbálták inkább a hangulatra építeni, jobban filmszerűbb nekem. Pl mikor felveszek egy csomagot és miközbe telefonálok ellopják a táskát, jön egy kis futás. Azt hittem vmi komolyabb rész is jön (mondjuk egy csapda), de semmi. Csak egy kis közjáték volt.
Vannak hibák (pl a forgalomban az AI), de egyszerűen minden apró részlet tetszik.
A harc változatos és élvezetes. Az első sportkocsiba mikor beültem vruum-vruum áá élveztem mint atom. A motor jó lenne (ahogy berúgja, ahogy adja a gázt, a sisak, a moci minden király itt), csak az a fránya dőlése. Túl könnyen döl jobbra balra.

Igaz a karakterek ott tényleg jobban össze vannak rakva. Ez viszi tovább a true crime vonalat. Ott se voltak úgy komolyabban felépítve: mentem, dumáltam, azt annyi.
5.
5.
DarkLord
#4: a GTA4 talán annyival volt jobb, hogy a szereplők sokkal karakteresebbek voltak benne , mint itt. Mindegyik egy egyéniség volt a maga kelekótya butaságaival amiken jókat lehetett mosolyogni. Nálam a streetgangszter nigger vitte a prímet aki csak menőzött mekkora ász közben meg semmit nem csinált vagy a gyúrós fószer , mind nagy arc volt. Itt azért ekkora egyéniségek nincsenek a játékban viszont egy jól felépített játék ami kellemes csalódás volt.
4.
4.
shatterhand
Egyenlőre nehezen tudom letenni. Nincs egy pillanat amikor unatkoznék.
És még a sokat szidott járműves rész is tetszik. Talán a motor dőlés ami túl könnyen megy, de más nincs.
Élvezetesebb mint a GTA4. Nem olyan monumentális talán, de élvezetesebb.
3.
3.
DarkLord
Így van a játék egy korrekt kikapcsolódást nyújt. Várom a dlc-ket is.
2.
2.
Effecta
Mert úgy jó a játék, ahogy van :D
1.
1.
Avifer
Mivel 6 órája senki nem szólt hozzá így megtettem én! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...