Dead Space 3 - tizenhét perc vérontás

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A Visceral Games egy delejes játékmenet-felvétellel jelentkezett a Dead Space 3-ból. A készítők hangmérnöke és kreatív igazgatója ecseteli nekünk a játék jellegzetességeit, mialatt Isaac Clark éppen az Eudora névre hallgató misszióban igyekszik összemorzsolni a heréit. Van merszed hozzá?

Isaac lába alatt forróvá vált a talaj, elvégre az addig biztonságosnak hitt űrhajó éppen felrobbanni készül - a menekülés pedig nem éppen hálás feladat. Tizenhét percnyi tömény gameplay vár ránk a hangmérnök és a kreatív fejes tolmácsolásában.

Fény derült a limitált kiadás részleteire is: ha előrendeled a csomagot, akkor megkapod a First Contact és a Witness the Truth névre keresztelt ingame itemeket. A Dead Space 3 februárban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

21.
21.
Novotsik
szar mint a második része,az első volt a jó
20.
20.
p3ti
Számomra a horror játék etalon ebben a konzol genben . Esetleg a Condemned még ami horrornak nevezhető , a többi pedig... naja . Számomra vételes
19.
19.
sebtapasz
Jónak néz ki,biztos jó lesz! Várós!!!!
18.
18.
KeXxX
#4: hmm.. az utolsó mondatod hasonlít a szállító 3-ra. ott is volt az az idegesítő csaj és frank megszegett egy csomó szabályt..
14.
14.
Drazhar
"akkor megkapod a First Contact és a Witness the Truth névre keresztelt ingame itemeket"
Vagyishogy nem épp, mert ezek nem itemek, hanem inkább csomagok, mindegyikben 1 ruha és 1 fegyver van. Csak legyünk már pontosak.
13.
13.
dyousee
#11: Ha az elõzõ két rész tetszett, szerintem ez is fog...
11.
11.
adye
Nem nézem meg a videót a spoiler miatt, ezért titeket kérdezlek, hogy hozza legalább a második rész nyomasztás-félelem faktorát? Ne adj isten az elsőjét?!
10.
10.
Uhu123
Pont most kezdtem megint a második részt. Várom ezt is.
9.
9.
DON GONDOCS
Látom a csúzlikból most sem lesz hiány és a helyszín is szépen kivan dolgozva
8.
8.
kopic
4.
4.
MrBrooks
Nem bírom eldönteni, hogy ki merít kitől. Dead Space3-Lost Planet3, mindenesetre úgy tűnik hozni fogja DS hangulatot. Abban meg csak bízni tudok, hogy a társ jelenléte nem nyírja ki a nyomasztó atmoszférát.
1.
1.
Avifer
az első 2 jó volt ebben kételkedem még
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...