PlayStation All-Stars - videó a pályákról

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation All-Stars - néhány külsős alapanyagot leszámítva - színtiszta PlayStation lesz, ezért is érdemes majd beszereznie minden fanatikusnak; elvégre nem minden nap verhetjük agyon Kratosszal az inFamous Cole-ját. Új előzetes érkezett a játékról, amiben a pályákat vesézik ki a készítők.

Ha a PlayStation All-Stars: Battle Royale karakterei tetszettek, a pályák legalább ennyire fognak: a választható hősök mögött álló univerzumok egytől-egyig megelevenednek, sőt keverednek egy másikkal, hogy így alkossanak kiváló elegyet. Az új videóban a fejlesztők a pályákról beszélnek, kiderül, hogy míg a csapat egy része a harcosokkal foglalkozott, egy másik kifejezetten a helyszínekre volt ráállítva. Jó munkát végeztek!

A PlayStation All-Stars a tervezettnél egy hónappal később, november 21-én jelenik meg PS3-ra és Vitára.

15.
15.
Gamelord
#14: Snake szerintem sem illik oda, viszont ezen kívül az egyik kedvenc játékom a ssbb. Remélem tartják egyébként a szavukat, és nem nagyon tesznek a kövi részbe új 3rd party karaktereket. Nekem egyébként az a játék az egyik system seller wii u-ra.
14.
14.
Racsni1987
Super smash Bros eredetibb, mert már nekem Brawl se jött be annyira, Metal Gear Solid-ból a Solid Snake SMB-ban nagyon nem illett oda. Ez azért gagyi első látásra, mert a karakterek nem passzolnak. Kratos egy ilyen játékba nem illik bele, és nem is adnám kisgyereknek, hogy utána God of Warral játsszon. Nekem már SMB brawl-ba se tetszett hogy egy kicsit eltértek az eredeti koncepciótól, Solid Snake nem illett oda. Earthbound-ot meg nem bírom, örülök hogy csak SMB-be képviseli magát a játék, de az lenne legjobb ha az N Earthbound-ot végleg elfelejtené.
13.
13.
jszili32
Super smash bros. koppintás bazd meg!!!
12.
12.
voldi
Egyszerű: nincs benne egység.
10.
10.
KeXxX
rengeteg ismerős pálya van benne. igazán kezdődhetne már a béta. jól ellehetne vele hülyéskedni :D
9.
9.
Gamelord
#8: De még ez sem teljesen igaz. A játék maga egy másolat csak más karakterekkel. De a stílus, bármint a grafika és animációk szerintem érezhetően eltérnek. Nekem az a benyomásom, hogy a ssbb sokkal igényesebb ilyen téren (is).
8.
8.
szcsaba1994
nem mario stílus hanem smbb (super smah bros brawl) uþanzat teljes mértékben. Ezt senki se próbálja meg titikolni, annyira egyértelmű. Eettől függetlenül még simán lhet jó játék, de a mario != smbb. Ezt nem árt tudni.
6.
6.
markoci555
durva off: cod mw3 multi ingyenes weekend van, ez most fennt volt a gamekapocs-on vagy nem? hogy hogy nem tudtam róla? délután vettem észre steam-on
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...