Assassin's Creed III - otthon, édes otthon

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 2.
  • Hír
Link másolása
Az új Assassin's Creedben is találunk egy főhadiszállást, amely Connor otthonaként szolgál. A Homesteadben tudjuk hősünk képességeit fejleszteni és kereskedhetünk is. Ott senki nem tudja, hogy orgyilkosok vagyunk - a lakosok egyszerű törvénytisztelő polgárnak hisznek, és beleolvadunk a tömegbe.

Alex Hutchinsont meginterjúvolta az Official Xbox Magazine, s producer kitért a bázisunkként szolgáló Homestead részleteire. A faluban senki nem tudja, hogy mi a valódi foglalkozásunk, viszont tudják a nevünket, hiszen a szemükben mi is egy lakos vagyunk a sok közül. Nem is tűnünk ki az olyan emberek között, akik a munka után a legközelebbi kocsmában múlatják az idejüket. Megoldhatjuk a helyiek néhány ügyes-bajok dolgát, unalmas óráinkban pedig később bevethető tárgyakat készíthetünk különféle összetevőkből.

Körülbelül harmincöten élnek Homesteadben, akik nagyjából 8 foglalkozás egyikét űzik. Az élethűségért összetett animációs algoritmusok felelnek, amit sokan nem is fognak látni, ha nem figyelnek a részletekre. Van egy animáció, amikor a hentes éppen egy disznót darabol nagyjából két percen keresztül. Érdemes elidőznünk a részleteken!

Végezetül van pár koncepciós képünk a PS Vitára érkező Assassin's Creed III: Liberationből:

21.
21.
RoLee-man
#20: http://www.gameshop.hu/playstation3/assassin-s-creed-iii/7906
Szerintem ez jó lenne neked. Bár a többi singli küldit meg kell fizetni.
20.
20.
tatec
Kerem valaki adjon tanacsot,hogy melyik kiadast vegyem meg PS3-ra,mert talaltam vagy 3 valtozatot(Assassin's Creed III (3) Join Or Die Edition PS3,Assassin's Creed III (3) Freedom Edition PS3)meg a sokasos kiadas.Engem nem a sobrocskak vagy medalok meg kezikonyvek erdekelnek hanem legyen minel tobb singli es multis missiom a jatekban,elore is koszi.
18.
18.
robogo98
2 dologra vagyok kiváncsi
1 menyi idö fog eltelni A vàlaszig?
2 mikor is jön ki?
17.
17.
sherex
#14: én kb az E3 óta semmit nem láttam :D Kommenteket olvasok és ennyi :P
16.
16.
Bré
nem tudom mit mondjak xd de már akor vártam mikor megjelent a revalations xD
15.
15.
Onegesius
nem hiszem el, hogy még mindig 29 nap :((((((( bazzeg én nem tudok már annyit várni
14.
14.
giga321
#9: Én is így vagyok ezzel már nem nézem a videókat képeket egy jó ideje még csak a hírt ha meglátom csak a címét max azt ennyi jó lesz már várom és így legalább megmarad a meglepetés ereje.
13.
13.
Zozzancs
#10: Igen elnézést leesett már :) bocsi Moldren
12.
12.
hedzsooo
#11: Ja, és csak a látávnyért felelős dolgozókat említettem, aki pl. a hangeffektekért felelős, az is külön dolgozhatott rajta napi 8 órában is akár, több ilyen apróság mellé.
11.
11.
hedzsooo
#4: Legdurvább, hogy tényleg így lehetett csak az 50 profi programozó túlzás enyhén talán. xD

Viszont egy mindenképpen kellett hozzá, meg egy designer, meg akár külön 3D modellező, meg külön textúrázó, sőt még lehet, hogy pl. az animációkat is külön valaki készzítette hozzá.
Bizony az ilyen egyszerű, apróságnak tűnő dolgokba is sok munka lehet, csak ezt persze nem mindenki veszi észre, pláne bizonyos kor alatt.
A napi 8 óra meló is biztosan megvolt ezekkel az apróságokkal is, hogy hány nap összessen, azt persze nem tudhatom... ^^
10.
10.
drat576
#8: szerintem félreértetted a kollégát, szerintem ez a komment eredeti jelentése
"Egyre...kevésbé...bírom...(kivárni)"
9.
9.
drat576
annyi hír, videó meg kép van a játékról, hogy inkább meg sem nézem őket, szeretném inkább én felfedezni a játékot :)
8.
8.
Zozzancs
#7: Ez... a... szíved...joga
7.
7.
Moldren
Egyre...kevésbé...bírom...
6.
6.
Zozzancs
#4: :D am ezt arra értik, hogy olyan élethűen csinálja majd gondolom meg, hogy elmegy utána a kocsmába stb stb na szal realisztikus lesz
5.
5.
randall13
Ez a Liberation meg inkább tűnik egy Jack Sparrow játéknak, mint Assassins Creednek.
4.
4.
randall13
"Az élethűségért összetett animációs algoritmusok felelnek [...] Van egy animáció, amikor a hentes éppen egy disznót darabol nagyjából két percen keresztül."

Most elképzeltem, ahogy 50 profi programozó gépel napi 8 órában egy számítógép soron az Ubi épületének legfelső emeletén páncélajtó mögött, és írják a disznóvágás algoritmusokat.
3.
3.
hedzsooo
....Előtte a Dishonored-el kell foglalkozom, utána a Far Cry 3-al, de ezt várom én is idén legjobban! :D Nagyon hajtós lesz az év vége, így, meló és saját projekt mellett! xD :)
2.
2.
Zozzancs
Márcsak.... 29 napárcsak 29 nap márcsak 29 nap kicsit több mint 4 hét nem bírom nem bírom :D
1.
1.
elite_hun
Nem tudom mért, de nagyon tetszik ez hogy nem ismerik a "foglalkozásunkat" :D
Jó lesz nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...