Far Cry 3 - az elveszett expedíciók

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 5.
  • Videó
Link másolása
A következő gameplay trailerrel elsősorban azoknak kedveznek, akik nem restek előrendelni a Far Cry 3-at, hiszen a bemutatott misszió csak az ő kiváltságuk lesz. Egy igazán sötét küldetésre indulunk elfeledett titkokat kutatva, mindezt parázs tűzharcokkal megspékelve. Kötelező?

A Far Cry 3 előrendelői megkapják majd a Lost Expeditions névre keresztelt bónusz tartalmat, amely az Ignition in the Deep és a The Forgotten Experiment küldetéseket takarja - nagyjából negyven perc extra játékidőt biztosítva. A bővített finomság egyébként az Insane Editionben is megtalálható lesz. Nézzünk bele egy kedvcsináló erejéig:

A Far Cry 3 november 29-én jelenik meg PC-re és konzolokra.

13.
13.
Monyo2012
Nekem valamiért nagyon az első rész hangulatát idézi ez a pálya.Azon sem csodálkoznék,hogyha visszatérnének a majommutánsok. :)
12.
12.
Nebuloid
#3: Magam is imádom az ilyet! Lassan az lesz a vége, hogy folyamatos online kapcsolat kell majd a single-nél is, annak okáért, hogy pályák elején kell majd mikrotranzakcióval lőszert vásárolni :S:S:S Kapjon az előrendelő skineket meg mittoménmit, de ne tartalmat. Mondjuk kijön a játék és egy kalap... én szeretem megvárni a teszteket, hogy megéri-e beruházni rá, de akkor már késő, ugye. Vagy jaj, majd DLC formájában megjelenik.
10.
10.
Sniper Fox
#9: A trailerben a képernyő felső részén lehet látni egy visszaszámlálót.
9.
9.
Hubert Cumberdale
#6: Ez egyébként hol derül ki, hogy ezt a küldetést időre kell megcsinálni, mert nekem sem a trailerből sem a hírből nem ez jön le.
8.
8.
KeXxX
#5: ezzel én is így vagyok. szeretek elmerülni a részletekben, ha már open world játékokról beszélünk.
7.
7.
robogo98
ez nekem kicsit codos
6.
6.
drat576
#5: ezzel én is így vagyok, Capcomnál bevet szokás ez, tulajdonképpen annyi időd van amennyit akarsz, de pl ott a DMC4, vagy a Resi5, ahol lepontozzák az idődet is és az ember retardáltnak érzi magát ha sokáig tötymörög egy mapon ^^
5.
5.
Pufikvad
Csak én utálom azokat a pályákat ahol időre kell menni?
Én szeretem felfedezni a pályát. Amúgy ütősen néz ki
3.
3.
drat576
lehet hogy félreértem a helyzetet, de ennek a mai divatos játékcsonkítgatásnak nem vagyok nagy híve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...