Panzar: Forged by Chaos-látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Videó
Link másolása
Ha jól számolunk, nagyjából három és fél éve írtunk utoljára a Panzar: Forged by Chaosról, az akkor még CryEngine 2-t használó online fantasy RPG-ről. Az orosz fejlesztésű free-to-play cím lassan révbe ér, s már a Crytek új motorját használja. Ütős kedvcsinálók érkeztek.

A Panzar: Forged by Chaos fejlesztői hosszú utat tettek meg az elmúlt évek során: amikor először írtunk róla, még úgy állt a helyzet, hogy a CryEngine 2 dübörög alatta, ám azóta a piacon van a CryEngine 3 is, így az oroszok is alkalmazkodtak a helyzethez. Azóta három és fél év telt el, s már javában zajlik a bétateszt, amire minden bátor vállalkozó jelentkezhet.


A játék kizárólag PC-re jelenik meg, s prioritást élvez az orosz piac, de lesz belőle nemzetközi verzió is. Panzar világában járunk, mely bővelkedik csatákban; négy nagy náció körül zajlanak az események, a háborúkat acéllal, mágiával, brutális erővel és kifinomult technológiákkal vívják. A Forged by Chaos egy free-to-play cím lesz, s leginkább a PvP-re hegyeződik ki. A kalandozás mellett arénaharcok várják a nyolc osztályba tartozó karaktereket, képességeinket fejleszthetjük, új páncélokat és fegyvereket aggathatunk magunkra, illetve különféle klánokhoz csatlakozhatunk.

Miért is fontos ez számunkra, amikor oly' sok ingyenes MMO van a piacon? Azért mert a CryEngine 3-nak köszönhetően a látvány rendkívül impozáns minőségű - csak tekintsd meg a képeket és a friss trailert!

11.
11.
Dreadlox
a grafika lehet hogy szép, de modelek olyan mintha viaszemberek lennének, értem én hogy rajzfilmesre veszik kicsit, de a kettő üti egymást, és olyan igy mint a millenium környéki animációs filmek játékokba.
10.
10.
PapaVoodoo
Nem kritikát vagy elemzést akartam írni, csak úgy látom, hogy ez csak grafikailag kidolgozott és ennyiben ki is merült . Szerintem a szép inkább legyen hangulatos mint grafikailag részlet gazdag. Ebben a videóban én nem sok fantáziát és hangulatot láttam, szerintem ez egy lapos egyszínű világ. De hát ez van nem nekem készítették ennyi. Mindenki mást keres egy játékban addig jó még mindenki megtalálja amit keres.
9.
9.
Hubert Cumberdale
#4: Ne erőltesd ezt az elemzősdit, mer nem megy.
8.
8.
mondhatni ez a Panzar pazar lesz! (látványra mindenképpen annak ígérkezik)
7.
7.
Scoo
Bitang szép, főleg ha azt nézzük, hogy ez egy free mmo. Pedig az ilyen típusú játékokat inkább a kisebb gépigényhez szokták belőni, hogy minél több játékos legyen.
6.
6.
#4: Na ennyi marhaságot is csak politikustol lattam ilyen dózisban (az egy mondatra eső ökörségek számára gondolok).
Ellendömpinget eddig csak a serious sam second encounterben lathattunk eddig.
Szal. ebbe puszta szörszálhasogatás belekötni.
5.
5.
voldi
.érdekes a grafika, egészen nagy. :)
4.
4.
PapaVoodoo
Grafika tényleg jó, de szerintem egyáltalán nem szép. A karakterek szedetvedettek egytől egyig mintha utolsó roncstelepről öltöztetett utonállók lenének (Ha egy karakter ilyen az még rendben van, de így a hangulat rovására megy). A környezet meg "kis kölcségvetésü" Mint a régi Herkules vagy Xena filmekben van egy vár akkor annak egy terme van és az kapásból a trónterem amiben 4-5 statiszta a király teljes retteget serege.
3.
3.
markoci555
szépnek szép, de nálam a grafika az utolsó
2.
2.
crytek
Ki nem állhatom az mmokat mivel single player párti vagyok de ezt csak a grafika miatt ki fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...