Warframe - fejlesztői napló a karakterosztályokról

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Videó
Link másolása
Régen hallottunk már a Digital Extremes free-to-play elven működő kooperatív akciójátékáról, a Warframe-ről. A srácok végre életjelet adtak a projektről, és bemutatásra került a cím két karakterosztálya, a Loki és a Mag. Mindkettő eltérő stílust képvisel, de pont ez adja a remek változatosságot.

Hamisítatlan sci-fi akciójátékkal lesz dolgunk, melyben egy kihalás szélén álló rabszolga faj rábukkan egy ősi technológiára, a Warframe-re, s így kis csoportokba verődve esélyük lesz a túlélésre az elnyomókkal szemben.

A Loki kaszt elsősorban a lopakodásra van kihegyezve, képes teleportálni és láthatatlanná válni, míg a Mag a fizikai erők manipulálására rendezkedett be, s úgy dobálja az ellenfeleket ide-oda, mintha egyszerű labdacsok lennének. A koncentrált tűzről már nem is beszélve.

A free-to-play cím jelenleg zárt bétatesztelés alatt van, de ha minden jól megy, még ebben az évben megjelenhet PC-n. A Warframe ütőkártyái a véletlenszerűen generált, PvE kooperatív akciók, a teljes testreszabhatóság, a három frakció és a feszes közelharcok.

7.
7.
Danikika94
Én benne vagyok a szerencsések között aki be került a zárt béta teszt "csapatba" és vmi eszement durva jó ez a játék..:D Én Excalibur kasztban játszok és nagyon durva..:D Kezelhetőség a harcrendszer minden tökéletes..nem is beszélve a grafikai optimalizálnásrol ami kifogástalan mert egy gyenge gépen is teljes beállítással lazán 26fps-el lehet vinni..:D Nekem egy Intel Pentium 4 3.00GHz CPU-m van és egy GeForce 9500GT 512MB-s karim van 2GB RAM-al és 26 FPS-t lazál bírja a gépem..:D Eszméletlen nagy alkotás és a méret sincs meg 1 giga..:D
6.
6.
Cuppak
Úristen de jó lesz ez a játék.
5.
5.
giga321
#4: Fő oldal --> jobb oldalt ott van hogy Írj blogot az alatta meg a Küldj egy hírt ^^.
4.
4.
markoci555
beküldtem ezt a linket facebookon pár napja mert nem tudom itt hogy kell híreket küldeni, de miért csak most lett kirakva, gondolom nem is tőlem kaptátok a hírt...
3.
3.
Rabit Wars
Mivel a Dark Sector alkotóitól kapjuk ezt az új csodás játékot , és nekem egyik favoritom volt a Dk. úgy hogy el nézve ezzel sem lesz csalódás.
Még régebben regisztráltam a bétára de azóta se jött róla hír, remélem mi hamarabb piacra dobják az említett alkotást! ;)
2.
2.
giga321
Omg ez nagyon állat. A loki kaszt csontra olyan mint borderlandsban Zero. Láthatatlan , lerak egy hologrammot , + még teleportál is , azt hiszem megvan mivel leszek :D. Mag meg kicsit sirenre hajaz a gömb miatt. Nagyon tetszik és hogy free lesz hát hab a tortán.
1.
1.
Trapyd
Mi az a feszes közelharc? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...