Medal of Honor: Warfighter - mindenhova bejutunk

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 18.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetes érkezett a Medal of Honor: Warfighterből, a Danger Close a már jól ismert bemutatósorozatát folytatja, amiben a játék kulcsfontosságú alakulatait és mozzanatait vesézik ki. A hetedik részből kiderül, hogyan festenek a valóságban az FPS "breaching" jelenetei.

A hasonszőrű FPS-eknek kétségkívül látványos jelenete, mikor derék bakáink változatos módszerekkel rontanak be egy épületbe vagy szobába: védje bármilyen zár az ajtót, ők akkor is berúgják, berobbantják, szétütik vagy szétlövik. Az alábbi trailerből kiderül, hogyan működik ez a valóságban:

Felderítés és szabotázs az éjszaka közepén:

2.
2.
traumraise
#1: számtalan youtube gameplay van.. illetve sokan el is mondták,hogy bf3 és cod keverék. Ebből bf 3 a grafika, mozgás, fizika, animációk. Cod pedig az infantry játékmenet és a kill streak-ek. Nekem speciel a tökéletes fps, mer a bf3-at szétuntam, járműveket a bf4-ig nem akarok látni, a cod pedig túl pörgős darálda. Ez alapján simán el lehet dönteni tetszik-e. Mondjuk én pc-n tolom ahol graf és a menü is jobb de konzolon se lesz rossz szerintem. Csütörtökön meg is érkezik.
1.
1.
kicsi_don
A single player rész tutinak tűnik, de a multi nem győzött még meg mindig...
Kár, hogy csak a x-boxra volt béta.
Sokat segített volna ha van ps3-ra is.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...