Warface - hét darab képkocka

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 21.
  • Képek
Link másolása
Érkezett némi látnivaló a Crytek free-to-play FPS-éből, a Warface-t most hét screenshot erejéig vehetjük szemügyre. A harmadik generációs CryEngine gyönyörűen vizsgázik ismét, bízzunk benne, hogy a játék sem üres techdemó lesz, és megéri kivárni a nyugati premiert!

Úgy fest, ez a vasárnap a látnivalókról szól, a Warface történetesen hét screenshotot kapott a minap. A Crytek free-to-play FPS-e a kezdeti tervekkel ellentétben Európában és Amerikában is elrajtol - hogy mikor, azt ne kérdezzétek! -, a fejlesztők GFACE platformján és Trion-féle Red Dooron keresztül érhetjük majd el. Szépnek szép:

23.
23.
fakedeath
Ki kell majd próbálni! :D
22.
22.
Hubert Cumberdale
#19: Nekem a szar 5 éves 2 magoson elfut az a sok szar :D Má bocs
21.
21.
biohazard rex
#20: beszélsz itt hülyeségeket. Nincs gond a co-op mission-ökkel. Kellően nehezek, és kell a csapat munka...
20.
20.
goblinfing
Aki akarja probálja ki az orosz verziót nincs lag csak oroszul vannak a dolgok, de az kit érdekel? úgyis rájösz mi-mi csoda szóval..2 mod van coop és pvp. A coop egyszerűen elvan baszva. Nincs olyan hogy ha a társad lent van akkor felszeded áhh dehogyis meghalt és pont, csak mediccel lehet éleszteni de ha nincs a csapatba akkor meg majd a checkpointon éled. Ezzel még nem is volna bajom de mikor van 1 boss és csapat meghal és 1 ember probálja megölni mig mások spectatelik az a nem a legjobb móka, ha pedig meghal akkor kezdődik előröl a pálya nem a checkpointról áhh dehogyis..

Ellenségek: Van 1 npc ami instant megöli az embert..1 shotgunos emberke aki berushol és nincs olyan hogy ne találna el, arról ne is beszéljek hogy spawnolnak a npcék néha pont az arcodba, és mire észhez kapnál pofán lő. Egy másik jó pofa dolog ha az ellenséget észreveszed akkor kirajzolodik körülötte 1 piros fény, na de ha látod de a piros fény nincs körülötte pl..A feje log ki, vagy csak a fél teste a házból akkor nincs piros fény körülötte. Ezt mért hozom fel? Azért mert ha ez nincs akkor lőheted holnapig hiába vérzik nem fog sebződni.

PvP: Nincs róla mit mondani...bullet run kb csak van search and destroy.
19.
19.
goblinfing
#9: 6-8 éves pcén elfut:? Már bocs de 4 magos procci kell ahhoz hogy már rendesen elfusson úgy tele pakolták minden fossal.
17.
17.
assassin
#14: Ott a pont! Engem se a grafika érdekel, példának hoznám fel a Resi 6ot aminek jobb a grafja mint a 4nek de 1000x rosszabb a játékélmény! (és persze minden mai játék szarabb az utódjánál). Resi4et el se tudnám képzelni mai graffal mert az már nem az lenne, nem lenne az a hangulat. Dishonored-nek tényleg nincs jó grafja főleg boxon (lassan töltenek be a texturák főleg) de mégis élvezem, mert ott a sztori a lényeg nem a graff ahogy fps-nél se a graff fontos hanem h öljé.
16.
16.
assassin
Mindegyik kép emlékeztet legalább egy játékra. Half Life 2, Crysis 2, MW2, Ghost Recon FS, Resident Evil 4. Kiprobálni mindenképp kifogom.
15.
15.
number361
#14: #14: két másodpercnél tovább*

Elnézést, ez lemaradt..
14.
14.
number361
Szépnek szép, de kit érdekel amikor két másodpercnél úgy sem fogja senki nézni a tájat? Egy RPG-nél megértem, egy szimulátornál is ott legyen is szép, egy FPS-nél azonban szinte teljesen mindegy, hogy szép vagy nem. A mai napig tolják az emberek a quake 3-mat vagy ut-t vagy cs-t. Senkit nem érdekel, hogy szép-e vagy nem.

Bugos? Élvezetes-e a játék? Elfut mindenféle rendszeren? Még sorolhatnám. Ezek számítanak főként, nem az, hogy kinek van több pixele a képernyőjén.

Majd kipróbálom a játékot és majd utána meglátjuk, hogy miként is szerepelt. Addig nincs értelme beszélni róla.

#10: Igen, így elsőre a TF2-nek "jobb grafikája van". Tudod mit értünk alatta? Hogy sokkal jobban illeszkedik és konzisztens a megjelenése. A "jó" grafikánál elsősorban EZ a kérdéses mindig. Lásd Dishonored most pl. Sokan szidják, de szerintem remek grafikája van neki. Átadja a játék hangulatát és világát. Ennél több nem is nagyon kell már szerintem.
13.
13.
Hubert Cumberdale
#11: Fibble :D

#12 Nah már egy fokkal jobb, bár nem éppen szebb szerintem, de tökmindegy, amúgy sem én hoztam fel a dolgot, én csak beleütöttem az orrom :D
12.
12.
randall13
11.
11.
DanielMcBas
végre egy Crytek játék amiben nincs benne a "cry" szócska ... :D
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: Igen, mert az sokkal szebb :D
9.
9.
randall13
8.
8.
Tokodboy
Mutassatok egy játékot ami teljesen ingyenes és ennél szebb fps............
És egy 6-8 évvel ezelőtti PC-n ilyen sebességgel elfut.
7.
7.
Darox
"Szépnek szép" Ha felveszem a szemüvegemet még akkor is ronda.
6.
6.
markoci555
az első kép az mi? 2 oldalt ellenség ők meg guggolnak alig alig fedezékben
5.
5.
Dark_Temptation
ezek valami ritka szar képek.
4.
4.
biohazard rex
Ezek képek még csak nem is full grafon vannak, az élsimítást és a textúra részletességet jól levették. Grat crytek, ha ennyi eszetek sincs.
3.
3.
goblinfing
#2: bugokról ne is beszéljek...
2.
2.
goblinfing
Nem valami nagy durranás..elég kicsik a mapok és gyorsan ráun az ember.
1.
1.
Yanez
A képek elég meggyőzőek,ahhoz képest,hogy nem olyan hűha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...