DiRT 4-bejelentés közeleg?

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 24.
  • Hír
Link másolása
A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

A Codies megmondóembere nemrégiben egy valódi raliverdával fényképezkedett; a szóban forgó négykerekű a DiRT-szériából is ismert Ford Fiesta. A két teasernek is beillő pillanatkép a minap felkerült Paul Coleman Twitter-csatornájára is #dirt hashtaggel.

Ráadásul a Coleman megjegyzése szerint indulhatnak a spekulációk, majd a második kép mellett azt közli velünk, hogy pontosan nem mondhatja el, hogy "valójában mi fortyog a háttérben, de nagyon szórakoztató, amit csinálnak."

Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a Codemasters nem sokáig pihenteti a DiRT-frencsájzt, és hamarosan bejelenti az új részt, mely ismét visszatér a rali világába. Úgy legyen!

16.
16.
drat576
#14: összességében az első rész szerintem is nagyon jó volt, de vannak a sorozatnak olyan aspektusai amiben számomra a 2 jobban tetszett, ebből a két részből kéne összegyúrni valami jót
15.
15.
Lorthirash
Ma is hogy ha DiRTezni akarok akkor azt rakom fel
14.
14.
Lorthirash
Az én véleményem az hogy a DiRT első része a legjobb
12.
12.
Cooper911
Tehát most arról szól a cikk, hogy valaki majd lehet hogy megmondja hogy lehet hogy folytatódik a DIRT? Lehet hogy csak nekem sok a lehet?
11.
11.
herlius
Dirt4??? Minek? Kinek? Már a Dirt3 is a szánalom tetőfoka volt, lehet még fokozni? A WRC3 megmutatta a helyes irányt a rallys játékok terén. Még 1-2 évnyi fejlesztés és a kutyát nem fogja érdekelni a Dirt széria, főleg amíg ennek a Ken Barbi gyereknek a bóhockodásait kell nézegetni.
10.
10.
DeadZoZy
#9 a rally dsignerek eleg lenne a MOHW -ben levo autos uldozesbol vennenek par tippet.
Ezt nem ertem egy FPS krealok hogy az ordogbe tudtak olyan jo kis izgalams autosuldozest krealni nem beszelve arrol hogy ez kb. 10 percen at, es hogy az ordogbe nem tudnak a codmasters-esek ilyet, vagy csak nem akarnak?
9.
9.
joshfeed
Értem hogy mi a problémátok és osztom is.
A hivatalos WRC jogokat a codemasternek kell odadani és a "Majomparádét (#6)" :) tényleg ki kell hagyni.
Igaz vérbeli rally kell !
A gamedesignerek pedig nézzenek már meg végre egy Eurosportos Rally közvetítést könyörgöm !!!
8.
8.
Dercsi
A Dirt2 még jó volt, jó zenék, pörgős pályák, igazi rally hangulat, a Dirt3 már semmi hangulatot nem hozott, a zenétől hánynom kellet...a buzogány sárgás zöld színvilágról már nem is szólnék....
7.
7.
Rabit Wars
Nem tudom amióta Colin Mcrae elhunyt isten nyugosztalja azóta olyan fos lett utána ez rally ,a gymkhana baromság miatt is főként csak a reklám meg a marketing pénz pénz pénz aztán az egész game élvezhetetlen a dirt2-hőz képest.
Meg vettem a játékot még anno mikor meg jelent a dirt-3 nem hazudok nektek 1 órát ha játszottam vele , azóta is ott rohad a fiókban , annyira nem tetszett az egész el lett b**va úgy ahogy van részemről legalább is!
6.
6.
drat576
jöjjön csak, viszont a K.B. féle majomparádét hagyják ki
5.
5.
d15a5t3r
Jöhet! De...
...nem kell idióta gymkhana vagy mi a tosz,
...Dirt 3 szintű grafika (tovább tupírozva),
...hosszú, ismétlem hosszú szakaszokkal,
...sok klasszikus helyszín,
...és lehetőleg külön karrier a régi autóknak!
Hirtelen ennyi! A Dirt 2 jó volt, szerettem! A Dirt 3-ban a grafika, a helyszínek (Kenya, Monte Carlo) jöttek be. Csak azok az irgalmatlan rövid szakaszok és rettenetes trükközős versenyek! Nem igazán az én világom! Azért kíváncsi leszek!
4.
4.
PCgamer
Ha olyan hangulatos lesz mint a dirt 2 akkor jöhet még akárhàny rész ,jöjjön is :) már várom
3.
3.
DarkLord
A jó ég kímélje meg az embereket még egy dirt-től :D Csináljanak Dirt-öt, de minden sallangmentes igazi csak és kizárolag rally legyen igazi hosszú szakaszokkal...
2.
2.
KeXxX
1.
1.
tupaccc
Pedig amennyit pihentették a Grid-et, ideje lenne már ezt is egy picit tovább fejleszteni... Ne legyen már NFS szalagmunka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...