Wii U-ra is elkészülhet az új Splinter Cell

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy a Splinter Cell: Blacklist a Nintendo új konzolján is tiszteletét teszi majd. Persze a korábbiak ismeretében ez aligha lenne meglepő, csak éppen a Ubisoft még mindig titkolózik a Wii U-s változatot illetően, ezért vagyunk kénytelenek találgatni.

A Ubisoft a Nintendo-platformok legelkötelezettebb külsős fejlesztője, vélhetően nem esne nehezére Wii U-s változatot csinálni a Splinter Cell: Blacklistből sem; sőt annak idején, mikor különböző pletykák megszellőztették az új rész létezését, még Wii U-s kiadásról is szó esett.

Ezért is furcsa, hogy a kiadó végül nem jelentette be a játék ezen verzióját, a hivatalos álláspont szerint, a Splinter Cell: Blacklist PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni 2013 tavaszán, a Wii U-s játékról pedig nem beszélnek még annak ellenére sem, hogy egyre több üzlet veszi fel előrendelésre a programot.

Az amerikai Best Buy még júniusban tett így, míg a GameStop egy írországi üzletében már magát a borítót is kiállították a boltosok. Jóllehet nem a hivatalos dobozképet látjuk, és a GameStop csak magabiztosan előre tervez, azért mégis furcsa, hogy ennyire explicit módon hirdet egy még be nem jelentett verziót.

A Ubisoft még nem reagált a hírekre, így kéretik az infókat fenntartásokkal kezelni!

4.
4.
Anno ha jól tudom a Wii lett a legsikeresebb konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...