Javítva jön a PC-s Assassin's Creed III

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy az Assassin's Creed III PC-s változata már javítva érkezik, ami annyit takar, hogy a játékban eleve benne lesznek azok a foltozások, amiket a konzolos verziók csak utólag kaptak meg. PC-specifikus finomítások is várhatók, ígérik a fejlesztők.

Noha az Assassin's Creed III PC-s változata így is viszonylag keveset csúszik a korábbi részekhez képest, a Ubisoft mindent megtesz annak érdekében, hogy a majd' egy hónapnyi fejlesztési idő hasznosan teljen el.

A fejlesztők a Redditen válaszoltak a rajongók kérdéseire, ahol elárulták: a PC-s változat a specifikus funkciók miatt csúszik, ez a verzió valamivel részletesebb lesz a konzolosnál, na meg a játékgépeken a DirectX 11-gyel sem kellett szöszölni. Mindenesetre a számítógépes játék hiánytalan lesz, nemcsak a DLC-ket kapjuk majd meg a platformon, de az időközben megjelent konzolos patcheket is eleve beleültetik a kódba.

A készítők szerint már a következő javítás is úton van egyébként, a jövő héten várhatjuk róla az első részleteket, és további tervek is vannak a frissítéseket illetően, például belenyúlnának az üldözős jelenetek irányításába.

Az Assassin's Creed III PS3-on és Xbox 360-on már kapható, a PC-s változat november 23-án, a Wii U-s november 30-án jelenik meg.

14.
14.
Stranger
10.
10.
giga321
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/106/887/backpain-1292835351.jpg

:)
9.
9.
Most mondanám, hogy nem is tudtam, hogy a DLC-ket is megkapjuk. #6: De így már értem, miért nem tudtam még róla. :) De az biztos, hogy jó lenne.

Azon gondolkoztam amúgy, hogy a konzolos megjelenés amcsiknál október 30. volt, nálunk 31., de a megrendelőknek már 30-án elkezdték kiszállítani itthon is. Ilyen alapon elképzelhető, hogy mi is november 23. helyett már 20-án hozzájutunk?
6.
6.
biohazard rex
Elég pontatlan a fordítás! A kérdés Redditen az volt, hogy elérhetőek lesznek-e a DLC-k pc-re. A válasz az volt rá ,hogy igen.
Egy szóval nem említik, hogy benne lenne az alapjátékban. Ez van =/
5.
5.
Tywin Wrex
Ezért jó, ha kicsit később jelenik meg Pc-re, inkább jobb megkapni picit később, mint hamar tele buggal...
4.
4.
Lacek896
Remek! Gondolom ennél a címnél nem meri megcsinálni amit a Future Soldier-rel.
1.
1.
Macifasz
Naggggyon helyes. :-) Az előző részeknél is ez a tudtad segített kivárni a csúszást, hogy addigra, mi már egy hiba javított, DLC-kel teli verziót kapunk PC-re. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...