The Walking Dead - képek az utolsó epizódból

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 19.
  • Képek
Link másolása
A Telltale Games Twitter-fiókja aktív volt a hétvége folyamán: naponta új screenshotokat tett közzé a The Walking Dead-játék ötödik epizódjából. A három, kellő drámaisággal átitatott kép azt sulykolja belénk, hogy a finálé vérben és könnyben gazdag lesz. Vajon hőseink sorsa végre jóra fordul?

A The Walking Dead: Episode 5 - No Time Left holnap landol az amerikai PSN-en, majd egy nappal később, november 21-én az európai PSN-en, Xbox Live-on, PC-n és iOS-en. A sorozat fináléja következik, megtudjuk, hogy Lee Everett csapata kikerül-e a slamasztikából, és mindörökre maguk mögött hagyják-e a holtak földjét. Csekkoljátok az ötödik epizódból származó képeket!

6.
6.
wolfwarrior
#3: Ezt én is hallottam sőt azt is, hogy abban Clementine egy szereplő lesz és a nevelési döntések többsége alapján fog viselkedni pár epizódon át persze lehet hogy csak engem hülyítettek.
5.
5.
#3: Igen ha jól tudom lesz 2.évad is.
3.
3.
exonic
Nem akarok nagy hülyeséget kérdezni, de ezért felteszem: valahol mintha olvastam volna hogy ez a szezon záró része.(lehet rosszul emlékszem, nem tudom hol olvastam, de ez megmaradt bennem...) Lehetséges hogy lesz még több része? :O (mondjuk 2. szezon?) Egyébként tényleg nagyon szórakoztató játék, én is szeretem! :)
2.
2.
xxxgamer4ever
még csak a 2. részt tolom. Tényleg ennyire le lennék maradva?
hu basszus belehúzok, már csak azért is mert jó a game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...