Just Dance 4 - ropjuk együtt a Gangnam Style-ra!

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
PSY, a népszerű koreai popénekes Gangnam Style című nótájától hangos a világ. A hisztériáról a Ubisoft sem szeretne lemaradni, ezért a napokban megjelent letölthető tartalmat élesítve, mi is úgy rophatjuk a táncot, mint az ügyeletes mókamester. Nem vicc, befutottak a bizonyítékok képek és videó formájában.

Tagadhatatlan, hogy PSY Gangnam Style című száma egyszerű mémként indult világkörüli útra, ma pedig már mindenki ismeri. A sajátos tánclépések nem is olyan egyszerűek - szerencsére a Just Dance 4 legfrissebb DLC-jében mi magunk is hódolhatunk az őrületnek. A csomag már elérhető Wii-n és Xbox 360-on, november 27-én pedig PS3-on is tiszteletét teszi. Természetesen a Wii U-sok sem menekülnek a Gangnam Style-tól, ők december folyamán tölthetik le a packot.


Az elmeroggyant DLC ára 300 MS pont, 300 Wii pont és 2,99 dollár a PSN-en.

9.
9.
br1Koo
szerintem kurva nagy poén ez a figura, meg ez a szám :D inkább mint a sok sekélyes erőltetett poptini, akiket még komolyan is vesznek. GANGNAM SZTAJL!
8.
8.
szcsaba1994
Majd ha sikerül letöltenem, bizros kipróbálom. Társaságba egyszerűen megunhatatlan játék, ez pont ma bizonyosodott be :)

Maga a zene szerintem minden idők leghülyébb zenéje.
6.
6.
Cooper911
#5: Remélem a következő COD-ban is lesz. Kilősz valakit majd lenyomsz egy gangnam gesture-t :D
5.
5.
Avifer
ez a gangnam style is olyan lesz mint a zombi

úgy erőltetik majd
3.
3.
Gorre
2.
2.
Raziel88
1.
1.
Dark_Temptation
A népszerű koreai popénekes Gangnam Style című nótáját hangos a világ - a mémet követő hisztériáról a Ubisoft sem szeretne lemaradni, ezért a napokban megjelenő letölthető tartalmat élesítve mi is úgy rophatjuk a táncot, mint PSY. Nem vicc - befutottak a bizonyítékok képek formájában.
mi ez a sok helyes írási hiba? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...