Nem lesz multiplayer a BioShock: Infinite-ben

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 26.
  • Hír
Link másolása
Az Irrational Games fejese, Ken Levine megerősítette, hogy biztosan nem találunk többjátékos módot a következő BioShockban - bármennyire is keressük. Már az előző részben sem voltunk oda a multiért, így az Infinite-ben inkább nem erőltetik.

Ken Levine a Twitter-oldalán válaszolt egy kérdésre, ami a többjátékos mód létezését firtatja. A designer kerek-perec kijelentette, hogy "nem lesz multi" a BioShock: Infinite-ben.

Hivatalosan soha nem jelentették be a többjátékos porciót, de a korábbi példák gyakorlata alapján egy AAA-s címben szinte kötelező az online móka - már a BioShock 2-ben is találtunk multit. Nem úgy az Irrational új shooterében.

A májusban felreppent pletyka szerint a játék megjelenése azért csúszott át 2012-ről 2013 februárjára, mert többjátékos móddal is fel szerették volna vértezni a produktumot. Most már tudjuk, hogy a szóbeszédeknek nincs alapja: ha tervben is volt, mára elkaszálták az ötletet. Tovább súlyosbította a helyzetet az a tény, hogy számos kulcsfejlesztő távozott a projektből.

A BioShock: Infinite 2013. február 26-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

9.
9.
Drazhar
Helyes, egy Bioshock-ba nem is kell multi, az előzőnél is felesleges volt, inkább csiszolták volna tovább a nem túl fényes BS2-öt.
8.
8.
giga321
Hidegen hagyott volna a multija ha lenne benne , a sztorija érdekel.
7.
7.
br1Koo
Nem is baj, amúgy sem a multiért játszik az ember Bioshock-kal szerintem :D Csinálják meg jól a sztorit, a játékmenetet és tuti befutó lesz a cumó :)
6.
6.
shooter1234
Ebben a játékban max egy cooperative multit tudnék elképzelni, de azzal lehet hogy kéne módosítani a sztorin, nem lennének olyan jó átvezetők és a hangulat sem biztos hogy hozná az elvárt szintet. Szóval felőlem is jó így ahogy van.
5.
5.
p3ti
Ennek nagyon tudok örülni , mi a tökömnek mindenbe multit tenni . Néha sokkal jobban élvezek egy singleplayert , ha nagyon akarok multizni arra vannak más címek
3.
3.
BT-dA-DeStrOyeR
#1: +1
Amugy nagyon várós játék :)
2.
2.
wardprod
Így van rendjén. Pár óra plusz single simán megér annyit, hogy kihagyjanak egy inferior "multiplayert". Örülök, hogy ők végre felfogták.
1.
1.
peter.biro
Engem nem zavar csak a storyt ne kurjak el !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...