Összenyomják a Wii-t?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint már a következő hónapban boltokba kerülhet a Nintendo Wii átméretezett kiadása, a Wii Mini - mert így emlegetik - létezését egy áruház belső memója szellőztette meg.

A NintendoWorldReport jelentése szerint átméretezett kiadás érkezik a Nintendo Wii-ből, a lap az egyik, meg nem nevezett áruház belső memójából szerezte az információkat. A Wii Mini néven emlegetett konzol december 7-én kerül boltokba állítólag, s mint a neve sejteti, valamivel kisebb lesz, mint a most kapható modell.

Most, hogy a Wii U boltokba került az USA-ban, és hamarosan Európába is megérkezik, a Nintendo részéről ésszerű döntés lehet a méretcsökkentés, elvégre nem csak a gyártási költségeket minimalizálhatja a gép átalakításával, de az eladásokon is lendíthet. Tavaly már belenyúlt a vállalat a Wii-be, akkor más apró változtatások mellett a GameCube-kontrollerek csatlakozóját vette ki a konzolból.

A Nintendo a VG247 kérdésére sem volt hajlandó kommentálni a pletykákat.

11.
11.
#10: Normalis kontrollernel mire gondolsz ?
Motion plüss-re ?
Classic ctrl van, meg billentyuzet is meg 2 db remote..
10.
10.
#9: Nekem igazából nem kéne a sok szirszar, csak egy olyan "normális" kontroller plusz a játékok :-D
9.
9.
#7: Nekem van egy elado ... :)
Egy csomo szirszarral.
Megegyezunk :D
8.
8.
Daks
#2: Nem mindenkit az új megjelenések érdekelnek. Ha lefelezik az árát, meg a játékokét, akkor veszik majd az apukák, mint a cukrot.
7.
7.
Ha még olcsóbb lenne, én vennék egyet. Jó lenne régi Resident Evilökkel nyomni ismét, valamint egy kis Mario is poén lenne, na és a Tatsunoko vs Capcom meg muszáj lenne :D
5.
5.
Gamelord
#2,4: biztos lesz még rá játék, csak a nagyobb N fejlesztőcsapatok már a wii u-ra koncentrálnak. Ettől függetlenül rengeteg játék megjelent rá, és nyilván az vesz ilyet akinek eddig nem volt wii-je. Gondolom ez olcsóbb is lesz.
4.
4.
Edy92
Fejlesztest abba hagytak a wiire semmi ertelme igy ennek...
3.
3.
markoci555
a végén nem fogjuk megtalálni, szerintem sem kell azon változtatni
2.
2.
Scoo
Játékok se lesznek már rá, akkor meg minek? Hacsaknem nagyon nyomott áron.
1.
1.
kicsi_don
eddig sem volt nagy.
szerintem felesleges lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...