Launch traileren a Mass Effect 3 Omega DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 27.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg a BioWare szerepjátékának single player bővítménye, az Omega DLC. Shepard kapitány és Aria véres csatát vívnak majd az Omega állomásért. Lássuk a kiegészítő megjelenését beharangozó előzetest!

Nincs megállás Mass Effect 3-fronton, máris itt van a játék egyjátékos bővítménye, az Omega DLC. Aria összeállt Sheparddel, s arra törekednek, hogy visszahódítsák az űrben lebegő erődöt a Cerberus katonáitól. A csomagban bemutatkozik Nyreen, az első turian hősnő, valamint egy sor ellenség és biotikus képesség is.

Az Omega DLC már elérhető az Xbox Live-on, míg PSN-en november 28-án landol.

9.
9.
Sanyeszpaloc$
#2: Szintén úgy utálom, mindig nagynak képzeli magát hogy csak egy szabály van: Ne b.sz.kodj ariával (kisbetü :)).

Spoiler:
Amúgy én a samarás loality küldetést csináltam vagy 4-5 x újra és a küldetés kezdete előtt mindig megpróbáltam (de hát ugye úgy mentettem el hogy elveszett) oda adni ariának hogy megakarják gyimakolni de SOSE köszönte meg. Úgyhogy aztán odamentem "beszélgetni" és nem szóltam neki.

Off:
Csak nekem nem nyitja meg a telefonos gamekapocs a cikkeket és teszteket?
8.
8.
Giggsy
Én kíváncsi leszek rá. Meg arra is, hogy vajon mi lesz az Omega cerberus-os vezetőjével. Meglehetősen normális, egyenes figura volt, remélem át lehet majd állítani, vagy ilyesmi. Kár lenne érte, ha meg kellene ölni.
7.
7.
smash
#6: Rég nevettem ennyit kommenten :) Köszönöm szépen a Rába féltengely k"rva jó sírva röhögtem :D Amúgy a DLC már fent van 1 órája Xbox Live Piactéren :)
5.
5.
SPOILER!

Kiváncsi vagyok lesz-e említés Aria lányáról, lesz-e kapocs a könyvek és a game között. Jó lenne, mivel az utolsó két könyv az Omegára van kihegyezve.
2.
2.
A DLC-nek örülünk, csak érdekelne, hogy én vagyok az egyetlen akit olyan szinten irritál Aria karaktere, hogy legszívesebben pofán b@sznám egy raklap Rába féltengellyel ? :((( A kettőben is az volt az egyik legnagyobb bánatom, hogy azt a repedt sarkú rinyálós hülye kis pics@t nem lehetett ott helyben halántékon küldeni, pár kiló forró ólommal... Pátriárka sokkal jobb arc ! :D Sajnáltam is szegényt rendesen ... :)))
1.
1.
adye
Nem tudjátok, hogy lesz még ezen kívül single player DLC a ME3-hoz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...