Dishonored - megvan a Dunwall City Trials dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda végre bejelentette a Dishonored Dunwall City Trials DLC-jének dátumát és árát, s az infóáradat mellé néhány látványos screenshotot is mellékelt. Decemberben tíz challenge-térképpel bővül a felhozatal.

Bizonyára már sokan várjátok a Dishonored első bővítményét, hiszen legyen bármilyen maradandó is az alapjáték steampunk-élménye, előbb-utóbb kevésnek bizonyul. A Dunwall City Trials DLC-re nem kell sokat várnunk: december 11-én elérhető lesz PC-n, Xbox Live-on és PSN-en, 4,99 eurós vagy 400 MS Pontos áron.

A csomagban 10 challenge-térkép kapott helyet, amiken letesztelhetjük Corvo képességeit. A kihívások közé tartoznak olyan próbatételek, ahol adott idő alatt a lehető legtöbb ellenséggel kell végeznünk, valamint le kell gyűrnünk a hullámokban érkező, változatos ellenségeket. A teljesítményünk a globális világranglistára is felkerül, és új Gamescore-okat, acsikat és trófeákat sajtolhatunk ki a DLC-ből.


Aki inkább a történet folytatására kíváncsi, megnyugodhat, elvégre a második és a harmadik letölthető tartalom már a kampányt fogja bővíteni 2013 elején.

A Bethesda PR-felelőse, Pete Hines hangsúlyozta, hogy a Dishonored szépen teljesíti a kasszáknál, a legutóbbi hétvégén a cím vezette a steames eladási listát is. Zöld az út a folytatás előtt, aminek különösen örülünk.

8.
8.
Hubert Cumberdale
Én amúgy, ha 10 embert megöltem benne, akkor sokat mondok (könnyezőket nem számolva) :D Mindenkit életben hagytam.
7.
7.
Hubert Cumberdale
#6: Legalábbis a GSO-n úgy volt fent, hogy ezt a vidit a bethesda csinálta a rajongók legjobb killjeiből.
5.
5.
Hubert Cumberdale
#2: Fasza, de ez nem egy csávó, hanem a legjobb killek összevágva, amit a rajongók töltöttek fel. A legzurább, mikor a gránátot széllükéssel repíti a kis csapathoz. ^^ Jól lehet kombózni benne.
4.
4.
Elyas
nah nekem ez a game meglesz a ps3 ammal együtt mikor már kijött az összes dlc
2.
2.
giga321
Ez egy nagyon jó kis mix a Drunken Whaler-ről és nagyon jól tolja a csávó a játékot. 1:02 - 1:12 epic :D

http://www.youtube.com/watch?v=k__KcrOMiHA&playnext=1&list=PLeM-3KS_FYAzeDhHxcjzXm4sIuiWspbkX&feature=results_main
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...