125 milliónál jár a GTA-sorozat

  • Írta: InGen
  • 2012. november 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.

Strauss Zelnick, a Take-Two ügyvezető igazgatója jelentette be, hogy a Grand Theft Auto-sorozat összeladásai a minap átlépték a 125 milliós példányszámot. Érdemes megjegyezni, hogy 2011 hasonló időszakában még 114 milliónál járt a franchise, tehát úgy fogyott több, mint 11 millió darab egy év alatt, hogy közben nem jelent meg fontosabb játék a sorozatban - Zelnick szerint még mindig hatalmas az érdeklődés a régebbi részek iránt.

Az ügyvezető elárulta, a 125 millióból egyedül a GTA IV maga 25 milliót hozott. Mi a titok? Szerinte az, hogy nem kísérleteznek évenkénti megjelenésekkel, mint a Call of Duty. Annak ellenére, hogy utóbbi sorozatot maga Zelnick is szereti, minőségi munkának tartja, ugyanakkor megjegyezi, a Black Ops 2 már nem teljesít olyan jól, mint a Modern Warfare 3, ami azt mutatja, hogy a rajongók érdeklődése kezd kihűlni.

14.
14.
szabi113
PC-vel, konzollal, kézikonzollal, mobillal együtt? Én többre gondoltam volna.
13.
13.
markoci555
ha nem lenne ingyen az első 2 része, én megvenném :)
12.
12.
Wolverine
#10: Sztem is a vice citynek volt a legjobb fílingje, és nem kizárható hogy a következő rész hasonló stílusú lesz, mert valszeg ezzel ők is tisztában vannak hogy mekkora hatást gyakorolt az a rész a gta történetében. Most valszeg azért esett a város los santosra mert sokan epekedtek a gta iv után a san andreas hangulatához így egyfajta kérést teljesítettek a rockstaros srácok. Liberty city meg már újra kivesézésre került a iv-be, úgyhogy érik az a vice city folytatás...
Mindenesetre most az 5nek is örülnék..:)
11.
11.
Cooper911
Érdekes lenne tudni, hogy melyik részből mennyi fogyott és ez milyen megoszlásban volt a különböző platformok között.
10.
10.
ATi0021
#6: A GTA San Andreas a GTA 3 era utolsó darabja. Érthető, hogy ott igyekeztek kihozni mindent a motorból és a PS2ből. Addig a GTA IV már teljesen más korszak. Teljesen új fejlesztőeszközt kellett írni hozzá, majd akkor ott volt még a játék elkészítése is. És azt te sem gondolod komolyan, hogy egy kezdeti technológiával majd lemodellezik a teljes bolygót milliméter pontosan pár év alatt. Amúgy is a IV és a San Andreas alapból más témára épül. Persze a Rockstar is látta hogy sok San Andreasos dolog hiányzik az embereknek ezért is tették már be a TBOGTba az ejtőernyőzést. Személy szerint amikor először GTA IVeztem és megeredett az eső csak néztem, hogy elővették a járókelők az esernyőt. És más hasonló apró dologgal tettették sokkal élet telibbé Libertyt mint amilyen San Andreas volt. Amúgy is hiába volt akkor San Andreas lényegileg a terült alig volt kihasználva.

Amúgy meg a Rockstar az utolsó csapat akinek a játéka megérdemli, hogy megjelenés előtt lehúzzák a 3 szereplő miatt. Személy szerint nekem csak egy dolog szúrta a szemem, mégpedig, hogy nem Vice City jön. Pedig az is megérdemelni a HD feldolgozást. Mai napig szerintem annak volt a legjobb hangulata.
7.
7.
azureknight0715
4# Fejlödött, de el is lett vettek dolgokat. De ettől még nem modnható az hogy nem fejlödött csak a IV-ben inkább a realitásra mentek rá. Majd próbáld ki a GTA V-öt ha megjelenik:D Szerintem azok után már rossz szavunk nem lesz:D
4.
4.
shooter1234
#1: A SA. után visszafejlődött ez is. Ennyi.
3.
3.
AkosTorok88
1.
1.
Donpedro
"Mi a titok? Szerinte az, hogy nem kísérleteznek évenkénti megjelenésekkel, mint a Call of Duty."
+1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...