A legfrissebb hazai játékeladási toplista

 • Írta: fojesz
 • 2012. december 3.
 • Toplista
Az Assassin's Creed III végzett megint a toplista élén, jóllehet kis kitérő árán, mert múlt héten még a Call of Duty: Black Ops második része vezette a játékeladásokat. Most helyet cseréltek.

Az Assassin's Creed III egy hétig kényszerült csupán a dobogó második fokára, és miután lecsengett a Call of Duty-láz, azonnal helyet cseréltek a Black Ops II-vel, így újra az élen pöffeszkedik. A bronzérmes a Diablo III lett, ami egészen a tizedik helyről kúszott előre, őket még nagyobb ugrással a StarCraft II: Wings of Liberty és és a World of Warcraft: Battlechest követik - hatott a PlayIT-es akció ezek szerint?

A Blizzard-uralom ezután is folytatódik, a hatodik a World of Warcraft Mists of Pandaria, a nyolcadik pedig a Cataclysm kiegészítője, míg a Guild Wars 2-nek és a LEGO Pirates of the Caribbeannek egy hetedik és egy kilencedik hely jutott emiatt. A toplista végére a Forza Horizon fért még be. A teljes listát itt olvashatjátok el!

 1. Assassin's Creed III
 2. Call of Duty: Black Ops II
 3. Diablo III
 4. StarCraft II: Wings of Liberty
 5. World of Warcraft: Battlechest
 6. World of Warcraft: Mists of Pandaria
 7. Guild Wars 2
 8. World of Warcraft: Cataclysm
 9. LEGO Pirates of the Caribbean
 10. Forza Horizon
20.
huster14
kár hogy a Far Cry 3 nem lett toplistás :(
19.
Norbiii
Azt nem tudjátok,h Wii-re lesz e még játék? MARIO stb ?
18.
Fontos 96
#16: Nem is játszom. És OK hogy nem fekszik nekem de ha nekem is lenne lehetőségem ilyenre akkor én is így csinálnám :P. De pl egyik osztálytársamnak megvan a játék az összes kieggel eredetibe de tört szerón játszik mert neki sem fekszik.
17.
robogo98
#12 Az úgy jó de AC 3 day one edition(elõrendelõi) boxra vagy ps re 16000
16.
greenmelon
#15: Attól még, hogy neked nem fekszik a havidíjas megoldás, ez az üzleti modell nagyon bejött a Blizzardnak. Ha meg a játék nem a te stílusod akkor ne játssz vele, kész.
15.
Fontos 96
#14: Jó akkor legyen kiegészítő nekem mindegy. De nekem akkor sem jön be ez a havidíjas megoldás. Én egyszer játszottam egy elég jó F2P MMO val. Nevére már nem emlékszem de a PC Guru egyik mellékletén volt rajta a kliens program. Szerintem többet játszottam vele mit a WoW-al. WoWot csak tört szerón persze. De azt is csak max egy hétig játszottam mert nekem ez az MMO nem jön be.
14.
Gamelord
#10: Ezt a DLC kijelentést én se tudom mire vélni. egy wow kieg nem két hétvége alatt összedobott, pár apróságot tartalmazó szösszenet, mint amiről a dlc-k szólnak. Ott egy patch hatszor annyit tartalmaz...
2: Ja azok a F2P MMO-k olyanok is.
13.
adam6751
#12: 6990 *-*
És tényleg :D
12.
greenmelon
Egy kis közérdekű információ: december 13-ig a Tescoban egy csomó játék le van akciózva, például PC-re a Far Cry 3 és a Hitman Absolution is 6990-ért vihető. :)
11.
adam6751
10.
nomcsa
#2: már meg ne haragudj, de a blizzardnal nemigen találkoztam olyannal, hogy DLC :d maximum kiegészítő, amibe annyi dolgot pakolnak bele hogy megérje az árát..a wow-ra pedig nem lehet mit mondani, szimplán annyit hogy WoW :)
6.
Jared
Bár király hogy az Ac3 az első a bo2 meg a 2.
4.
Jared
Far cry 3 fogja átvenni az uralmat :-)
3.
Fontos 96
#2: fenn kell tartani* LOL
2.
Fontos 96
WoW-ot soha nem értettem. Mert az oké hogy nekem nemtetszik és akkor nem is játszom de most meg kell venned 5 játékot (igazából abból 4 DLC) és még kéthavonta ha jól tudom 20 euró hogy játszhasd. Oké tudom szervereket fel kenn tartani de gondlom nem csak Blizzard szeverek vannak. És érdekes hogy vannak F2P MMO-k vagy egyszerfizetősek pl GW2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...