Far Cry 3 - PS3-exkluzív kiegészítő érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 5.
  • Letöltés
Link másolása
Aligha meglepő, hogy PlayStation 3-exkluzív DLC-t kap a Far Cry 3, elvégre a Ubisoft és a Sony már az E3-on is lelkesen bratyizott egymással. A kiegészítő a kooperatív módot bővíti két új fejezettel.

A High Tides nevet viselő csomag kizárólag a PlayStation Networkön válik letölthetővé januárban, és két új fejezettel, a Jailbreakkel és a Redemptionnel bővíti a Far Cry 3 kooperatív módját.

A High Tides ott veszi fel a fonalat, ahol a hatrészes alapkampány letette, nem is puhányoknak való, hiszen keményebb harcok és feszesebb tempó várja majd az edzett játékosokat. A PlayStation Blogon megjelent beharangozó szerint az új küldetések során az eddigi kemény munkánk eléri a csúcspontját, ezek lesznek a csapat utolsó pillanatai, és egyúttal magunkat is le kell győznünk, hogy maximális teljesítménnyel tudjunk pörögni.

Azt nem árulták el a készítők, hogy egészen pontosan mikor és milyen áron érkezik a DLC.

12.
12.
Hunyi3
Sziasztok!

Dec. 02-án megvettem a játékot PS 3-ra, s azóta már 2 -szer akasztottam közepes szinten :)
Eddig a killzone sorozat volt a kedvencem, de ez a játék amit tud magába és 3D-ben, na az nem semmi.... Szerintem simán az év játéka!

Viszont egy kérdés és segítséget szeretnék kérni: Nem tudok interneten játszani, mert a ps3 nem ismeri fel a kábelt a játékban (pedig az indítás előtt a frissítéseket mindig letölti rendesen). Mit lehet ilyenkor tenni? Előre is köszönöm, s remélem, hogy mihamarabb találkozunk online módban is..:)

Hunyi
11.
11.
azureknight0715
Én most vittem végig másodszorra warrior nehézségi szinten és továbbra is azt állítom hogy év játéka:D
10.
10.
jonyjok33r1991
szerintem kegyetlen jó lett a game most vittem végig ugy hogy ajánlani tudom csak :)
9.
9.
Jared
ááááá istenség ez a játék és nekem csak karácsony után lesz meg :( persze ps3-on :)
8.
8.
thelegendary
#5: igen, de már fizettél érte, a felárral.... :)
7.
7.
Lacek896
A multija pc-n szerintem elég jó. Néhány apróbb buggal találkoztam de nem vészes. Vopesz-nek meg igaza van alig tudok Firestorm-ban játszani a Domination dominál szinte.
6.
6.
goblinfing
#2: Szerintem akkor volna jó a coop ha szabadon lehetne tolni a szigeten és úgy csinálni küldit.
5.
5.
azureknight0715
Aki az ps3-as insane editiont vette meg annak ingyenes lesz ez a dlc nem? Mert elv azt hallottam hogy a jővőbeli dlc-ket is automatikusan megkapjuk majd és nem kell fizetni érte. Javítsatok ki ha tévedek:D
3.
3.
olasz0331
Hatalmas egy játék!!! sztem ez GOTY !! a single az valami hihetetlen neki állsz és ugy bele lehet rakni rögtön4-5 órát h a storyt nem is játszod...:)a multi meg csak hab a tortán:) nem bántam meg az insane editiont :P föleg h viszonylag nem is drága :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...