Így nézett volna ki a Streets of Rage remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 5.
  • Videó
Link másolása
A skót illetőségű Ruffian Games egy ideig a Streets of Rage remake-jén dolgozott, ám a projekt sajnos soha nem érte meg a publikálást. Egy kiszivárgott videó bemutatja, hogy miről maradtunk le. Nagy kár érte!

A Streets of Rage 1991-ben indult hódító útjára Sega Mega Drive-on, amit két folytatás követett a kilencvenes évek elején. Lényegében egy oldalra scrollozós, bunyós címmel volt dolgunk, ami igazi klasszikussá nőtte ki magát a rajongók szemében. A jelenkor játékosai talán a 2009-ben megjelent Sonic's Ultimate Genesis Collectionből ismerhetik a címet, Xbox 360-on és PS3-on.

Kiderült, hogy a Ruffian Games már dolgozott a cím rebootján, ám a projektet idő előtt elkaszálták. Szerencsére maradt valami az utókorra is egy kiszivárgott gameplay felvétel formájában, a csapat tagja, Sean Noonan a Twitter-csatornáján megerősítette a videó valódiságát. 3D-ben egészen újfajta élményt nyújt a beat 'em upok ősapja.

Kár érte?

5.
5.
brianaspirin
nekem is nagyon hiányoznak ezek a stuffok
4.
4.
gyurcio
Kickstarterre feldobhatnák, ezzel a videóval, egyből megszereznék a lóvét.
2.
2.
br1Koo
Hát nemtudom, ezek a játékok annak idején poénok voltak, mert nem igazán volt fejlett a játékipar, de ez a játékmenet szerintem a mai mezőnyben kevésnek bizonyulna, egy tekken force-ban még elmegy minijátékként de máshol nemhiszem. Annakidején egy valag ilyen játék volt.
1.
1.
rossitibi
Kár! Én örültem volna neki! Imádtam az ilyen játékokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...