Metro: Last Light - ilyen lesz a limitált kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 15.
  • Hír
Link másolása
A THQ és a 4A Games játéka már biztosan napvilágot lát 2013 márciusában, ám az alapkiadás mellett Limited Editionnel is kedveskednek a vérbeli rajongóknak. Csak ebben találunk Ranger nehézségi fokozatot.

A THQ és az ukrán fejlesztő tegnap bejelentette a Metro: Last Light limitált kiadását, amely az alapkiadás mellett szintén napvilágot lát március folyamán. A némileg drágább csomag tartalmazza a keményebb, Ranger nehézségi szintet és néhány extra finomságot is.

Hasonlóan a Metro 2033-hoz, a Ranger mód azoknak kedvez, akik szeretik az igazán durva kihívásokat. Egy-két golyótól már tényleg a fűbe harapsz, valamint búcsút mondhatsz a célkeresztnek és az információktól hemzsegő HUD-nak is. Szerencsére a Limited Editionben megkapod a Ranger-felszerelést, amely katonai minőségű lőszert és egy AKS-74U karabélyt foglal magában.

A kiadó figyelmezteti a rajongókat: ha nem akarsz lemaradni a korlátozott darabszámban elérhető kiadásról, mihamarabb rendeld elő!

16.
16.
Donpedro
Innen ismerszik meg egy IGAZI hardcore játék, amikor nem csilli-villi mapokat meg dupla XP-t adnak az előrendelőknek, hanem plusz nehézségi szintet :D
15.
15.
Hubert Cumberdale
#5: Valami pluszot bele kell rakniuk a limited edisönbe, mivel az a lényege, de ha plusz pályát raknak bele, ti jöttök és sírtok, hogy azt kivágták az eredetiből, ha plusz fegyvert raknak bele, akkor jöttök rinyálni, hogy azt kivágták az eredetiből, most ez plusz nehézségi fokozatot kap és ugyan ez a nóta. Szóval tök mindegy mit raknak pluszban bele, megy a sírás... Erre csak annyit tudok mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
14.
14.
Andrew
Én is általában Normal-on játszok mindent elsőre(vannak kivételek) utána másodjára már jöhet a Hard vagy az Insane fokozat. Azért jó nehezen játszani mert nekem egy kihívás hogy mindent elsőre jól kell csinálnom mert ha nem könnyen észrevesz az ellenfél/megölnek és kezdhetem előröl :D.
12.
12.
Drazhar
Hát, ezek valóban nem túl izmos plusztartalmak, bár gondolom árban is max + 1ezres lehet a különbség majd nálunk.
11.
11.
metercsiken
Szégyen vagy sem, de én sem szoktam hardon játszani.
Vagy nagyon felidegesítem magam mire megcsinálok valamit, vagy egyáltalán nem megy! : )
Attól még a "kemény" játékosoknak benne kéne lennie ennek a módnak!
Az ilyen "pudingoknak" mint amilyen én is vagyok, az alap verziós játék bőven elég lesz! : )
10.
10.
mestermagyar
#9: Mármint a bf3 limited editionnál kaptál back to karkandot.
9.
9.
mestermagyar
Egy módosított orosz fegyó, ami továbbra is a legátlagosabb egyik alig változott változata? Töltényt kapok, hát mi értelme akkor a nehéz fokon játszásnak? A ranger nehézséget elözö játékban tök ingyen osztogatták. A legesleg feleslegesebb dlc-k mindig a kis újrajátszási faktorú singleplayeres részéhez jönnek a játékoknak. Azért egy bf-el hasonlítsátok össze már: a bad company 2-ben a pc-s extra mapek ingyen voltak mind. A battlefield 3-ban prémiumnak kaptál egy egész back to karkand kiegészítöt. A prémium vásárlása is megéri, mert mindent dlc-t azonnal megkapsz, és az összértékük böven meghaladja azt az 50 dolcsit.
8.
8.
Skyer
#3: Mindent normálban tolok. 1-2 game volt csak amit hardon toltam ki.
7.
7.
Cooper911
#3: Jah ez tényleg durva, főleg hogy csak limitált darabszámban érhető el.
De tuti lesz valami mod ami aktiválja majd a ranger módot az alapjátékon.
6.
6.
simon 555
#3: " Ki az aki az ilyen játékokat nem a legnehezebben nyomja?"
Pl én és még sokan mások akik nem akarják a tévébe hajítani a kontrollert?:D
Én mindent közepesen játszok és az nekem bőven elég.
Persze szerintem is köcsögség,hogy a limitált kiadásba raknak bele nehézséget...
Elég szerény limitált kiadás ez,főleg ha drágább is lesz az alapnál.
5.
5.
daenath
#3: Sajnos ez a trendi mostmar, alap dolgokat kikapcsolnak es csak a limitalt/gyujtoibe tudod aktivalni, ezt hivjak: nesze semmi fogd meg jol ;)
Szar ez az ipar ugy ahogy van, 1000 DLC meg premium/limited/collector edition, amit alapbol mar beraknak a gamaba, csak hat 60 dodo keves nekik.
3.
3.
fules66
Hihetetlen hogy minden gyártó rászokott arra hogy az alapfunkciókat adja a limitált kiadásokban. Mi az hogy elvesznek egy nehézségi szintet, csak azért hogy drágábban vedd meg azzal együtt? Ki az aki az ilyen játékokat nem a legnehezebben nyomja?
1.
1.
Jared
Sztem ezt veszem meg nem az alap játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...