DmC - Vergil és Dante akcióban

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 27.
  • Hír
Link másolása
Ha némi újdonságot is szeretnél látni a DmC teljes verziójában, azt javasoljuk, ne nézd meg az alábbi videókat, mert igen spoileresen ábrázolják a kiforrott játékot. No megijedni nem kell, sarkítunk egy kicsit.

Hogy mennyire spoileresek az alábbi mozgóképek és mennyire kiforrott formában van a játék, nem bocsátkoznánk jóslásokba. Amit látunk, annak lehet örülni, a Ninja Theory érti a dolgát - legfeljebb a régi Dante miatt sóvároghatunk egy sort, de a nyugdíjasoknak mindig át kell adni a helyet. Az első videóban Vergil nyúzza a démonokat, míg a másodikban Dante stílusos ütésvágásait vehetjük szemügyre.

A DmC január 15-én jelenik meg konzolokra, míg PC-re január 25-én jön.

27.
27.
br1Koo
#26: Szerintem nincs semmi gond, ha ebbe a sorozatba dubstep számokat pakolnak, mert egy komolyabb dubstep szám is lehet olyan brutális hangzású, mint egy heavy metal. Ponthogy az ilyen darálós kaszabolós játékokba illik, hisz a dubstep is darál, meg kaszabol. :D
22.
22.
zsoze
#11: nagyon szépen levezetted én sem írhattam volna szebben :)
18.
18.
Dark_Temptation
17.
17.
keiji maeda
jah és amit kihagytam az a zene amit inkább kutyaugatásra hasonlítanék piszkosúl monoton és rohadtúl frusztrált hangulata van demó alatt is legszivesebben kikapcsoltam volna a zenét alatta
16.
16.
keiji maeda
#10: kimaradt a lock on meg a beszólások is (taunt ) :)
15.
15.
keiji maeda
#5: BloodyDeath hát számomra a devil may cry 3 még mindig ott van a legjobb játékok között, és ne csodálkozz ha nem voltál jó játékos és nem ment , mivel a devil may cry 3 benne van a világ legnehezebb játékai top faszomse tudja hanyadik helyén :)
14.
14.
keiji maeda
én mint devil may cry fan eddig is negatív voltam az új dmc iránt már igy hogy jó pár videó meg egy demó kipróbálás is megtörtént igy is egy félresikerült rosz hangulatú játék lett számomra élvezhetetlen nekem 10 forintot nem ér :) de vegye akinek tetszik :)
10.
10.
rossitibi
Nekem a karakterekkel már nincs bajom,de a képi világ nem tetszik! Az ellenfelek sem! Ilyenek a démonok? Vagy mik ezek?Meg a történet se az igazi,de azt lenyelném! És a harcrendszer! Hol a lock on????????????????????????? Ami egyedivé tette a játékot? Legalább az maradt volna meg a régiből,és mindjárt nem olyan lenne mint az összes többi...
8.
8.
DevilGamer
Először én is szídtam ezt az egészet, de utánna olvastam és (ámbár én nem érték hozzá) egy párhuzamos dimenzióban játszódik aka. ennek nem úgy kéne lennie, hogy ez egy Dante dimenziójának az ellentétes dimenziójában játszódik?
5.
5.
BloodyDeath
Nagyon várom már iszonyatosan tetszik.
Devil May Cray 4-t is nagyon szeretem. Meg is van mindkét konzolra .
Devil May Cray 3-t még olyan 2006-ban probáltam, és egy nagy rakás sz@rnak tituláltam. Akkoriban nem voltam valami jó gémer, és a második pályát nem tudtam meg csinálni easy-n. Hetek óta valamiért pedzegette a csôrömet ez a gamma. Mondom az lehet, hogy azelött gyík voltam a gammák terén, de annyi játékot kitoltam már hard-n meg very hard-n, hogy beb@szna, ha nem tudnám végig vini legalább easy-n. Fogtam is magam Hétfôn és bekapcsoltam a jó öreg Ps2-t. 10 óra démon aprítás után sikerült is az államat felszednem, és nem értettem, hogy lehettem ilyen huladék, hogy ezt a játékot szídtam 6 ével ezelött. Most röhögve kitoltam normal-n, és reggel kezdtem hard-n de csak az elsô mission-t csináltam meg. De már pontosan értem azt, amikor arról beszélnek, hogy a hack' n' slash alapjait a Devil May Cray fektette le.
4.
4.
Necreon
Hmmm hmm. Itt egész jónak néz ki - az új, casual barátabb harcrendszerrel kezdek megbarátkozni, mert láthatóan azért nem csak egyszerűbb lett, de szélesebb játszóteret ad a hardcore DMC kombós őrülteknek is mint én. Ez pedig jó. Ha Vergil pedig úgy nézne ki és hasonló személyiséggel is lenne megáldva mint az a videón látszik (itt már azért badass, nem egy nyálas strici mint az eddigi sztori videók alapján... és az a kalap... az a nyomorult kalap...). Kár hogy az ő jelenléte fizetős DLC-nek köszönhető, ha játszható karakterként beszélünk róla :(. Remélem játszható lesz a kampány alatt is mint a DMC3SE-ben. Az ütéseknél a villogásból is láthatóan visszavettek egy kicsit, épp amennyit kellett, most már elviselhető, előtte nagyon bántotta a szemem. Csak azt a fuck you-s jelenetet tudnám feledni... ha lesz olcsón steam-es digitális változat valahol (amazon-on, GMG-n esetleg), 3k körül beszerzem. Ha másra nem hát Vergil-el zúzni, nosztalgiázni egy kicsit jó lesz.
3.
3.
zsoze
#1. egyet értek.

Eddig hányingerem volt amit műveltek a DmC-vel ,de most láttam egy kis fehér hajat remélem ez a rész csak valami felvezető dolog lesz és a kövi részbe jobban közelítenek majd az IGAZI Dante bátyóhoz mert ez a gyerek (hát nm is mondok semmit sem nem akarok vitát szítani) nem hasonlít egy féldémonra .
2.
2.
Vendy01
nagyon várom már a DmC5-öt :D őszintén nekem jobban bejön az új Dante, kicsit olyan badass beütése van és ez tetszetős. Nem mintha bajom lenne a jó öreg Dante-val de ő olyan túljófiú fejű :)))
1.
1.
vuliem
Két dolog fogalmazódott meg bennem: egyfelől a képi világ néha rikítóbb, mint egy LSD-parádé, másfelől meg ha ezt a játékot egy teljesen más címmel, más karakternevekkel adnák ki, szerintem simán beférne új címnek és akkor nem vetülne rá annak az árnyéka, hogy a műfajt leszámítva ebben devil may cry-t kéne lásson a játékos.
Ezzel együtt azt mondom, egy karikát teszek majd vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...