Tomb Raider - nem lesz megjelenés előtti demó

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 18.
  • Hír
Link másolása
Hiába vártál rá, a Crystal Dynamics nem akar demót készíteni az új Tomb Raiderhez, legalábbis a megjelenés előtt semmi esetre sem. A fejlesztők szerint a kipróbálható változat lespoilerezné a történetet.

A Crystal Dynamics a Twitteren erősítette meg, hogy nem tervez megjelenés előtti demót kiadni az új Tomb Raiderhez. Bár aggódhatnánk is, valójában a fejlesztők szerint arról van szó mindössze, hogy a játék története csavaros és érdekes lesz, márpedig a kipróbálható változat lelőne egy keveset ezekből a csavarokból és érdekességekből. A fejlesztők többször is hangoztatták, hogy igyekeztek a legjobb sztorit összerakni a Tomb Raider-reboothoz, aminek a folytatására is számíthatunk majd.

Érkezett viszont jó hír is, a Crytal Dynamics ezzel együtt azt is megerősítette, hogy a multiplayerhez semmilyen online pass nem szükségeltetik majd, aminek a használt játékot vásárlók bizonyára örülni fognak. Ezzel együtt viszont a season passről is lemondhatunk, ha érkeznek is DLC-k a játékhoz (és miért ne érkeznének?), azokat külön-külön kell megvásárolnunk.

Apropó, multi! Érkezett egy ötperces gameplay felvétel a többjátékos módról az Official Xbox Magazine jóvoltából:

A Tomb Raider március 5-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

26.
26.
attilas90b
A videót elnézegetve tisztára, mintha az Uncharted multiját látnám. Végülis a mondás úgy tartja: "Jótól lopni nem szégyen" ;)
25.
25.
Azeroth87
Látatlanba is - előrendeltem...!
24.
24.
Stranger
#13: A Tomb Raider 2 már futott 1280x1024-ben. Az HD! :D De tudom hogy nem erre gondoltál....... xd
20.
20.
Quent1n
#17: Az a jó, hogy ki tudom próbálni mielőtt megveszem ennyi. :) Nem kell kitolni csak ránézni, hogy milyen, hogy fut a gépeden stb.

Vakon én biztos nem fogok játékot venni és lazán kötelezővé tenném EU-ban a demo verziót minden szoftverhez, mert ez nonszensz amit csinálnak aztán meg sírnak a letöltések miatt. Az egy dolog, hogy bugosan, befejezetlenül (de persze beépített DLC-kkel) adnak ki játékokat de hogy ki se lehessen próbálni legálisan mindenféle humbuk indokokra hivatkozva az vicc.
19.
19.
KőbányaKispest
#14: Én csiszolgatom nyugi, de ha hülyeséget írsz, nem tudok máshogy reagálni. Demot nem azért nem adnak, mert finomítják, ahogy a te szavaiddal éljek, de ezt a munkád nem tanítja meg. Márpedig te ezt írtad, ami merő f*szság.
17.
17.
Rico424
#15: Nah jah.:)Csak az a gond,hogy én azon kevés játékosok közé tartozom,akik nem szednek le játékot torrentről!Abba mi a jó?Nem tudnék örülni egy játéknak sem,mert pl.elakadok egy pályán,s ha nem bírom átvinni,akkor hanyagolom a játékot,s letöltök egy másikat....stb.stb.
16.
16.
Lacek896
#9: Igaza van. Amelyik játéknak van demója azt meglehet nézni.
15.
15.
Quent1n
#1: Még nem biztos, hogy nem lesz csak az, hogy megjelenés előtt nem lesz. :) Különben meg lekapod torrentről kipróbálod, ha tetszik megveszed én így szoktam ha nincs demo mert zsákbamacskát azt a búcsúba. :)
14.
14.
aordog
Csiszolgatod te otthon a nödet, mert mäst nem tudsz. Finomítäs volt lentebb írva, de 2 sor és elfelejted. 23 éve jätszom, ezért a kioktato dumädat tartsd meg magadnak. Ha tévedtem lentebb, akkor sorry, de a lemezek mäsoläsa nem annyi idö, ahogy te gondolod, ezt meg talän a munkäm älltal tudom.
13.
13.
DON GONDOCS
Úgy látszik a Tomb Raider sorozat is mérföldkőhöz érkezett!
Azért valljuk be egy ilyen múltú sorozatnak is kikell lépni saját árnyékából, hogy érvényesülni tudjon a mostani mezőnyben. Az unchated seria még gondolatban sem volt amikor a Tomb Raider-t már az egyik legsikeresebb játékként tartották számon és akkor még nem volt HD grafika meg piskóta.
12.
12.
KőbányaKispest
A "csiszolgatás" majd patch formájába történik álltalában,
11.
11.
KőbányaKispest
#5: Azt, finomítják..... te se a dedóba nőttél fel. Ez a játék kész van legalább 1 hónapja, de nem lepődnék meg, ha már 3 is lenne az. Ilyenkor gyártják már őket ezer darabra, meg megy a beárazás különböző országokba, megy a licenszelés, stb. nem tudom, a kis gémerkék mikor nőnek már ki ebből a csiszolgatás szövegből. Az eszeteket kéne már csiszolgatni.

Akinek meg hiányzott az UC PC-re, tessék itt van. Csak nővel vagy.
10.
10.
sherex
9.
9.
SLi
7.
7.
Raatkainen
Helyes:) Már így is túl sokat tudunk a játékról!
5.
5.
aordog
Ez jo jätéknak igérkezik! Ettöl szebbet és jobbat nem lehet elvärni. Akinek ez is kevés az menjen ki a szabadba! Szerintem azért nincs demo, mert még a jätékot az utolso percig finomítjäk és így az elözetes verzio és a bolti között különbségek lennének!
4.
4.
ground
Ezzel a nem kaptok demót hozzáállásal, Jó pár játékos úgy dönt.
Inkább megveszem a másikat, azt legalább kipróbálhattam.,.
3.
3.
traumraise
nem csodálom, különben senki nem venné meg mer rájönnének mekkora fos
1.
1.
Rico424
Oooh,de kár...pedig a demo lett volna nálam a döntő,hogy meg vegyem e vagy sem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...