DmC: Devil May Cry - februárban jön a Vergil-DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
Rövid időn belül jó adag kiegészítőt kapunk az új Devil May Cryhoz, jönnek új kosztümök, és egy ingyenes játékmód is letölthető lesz, míg februárban Dante ikertestvérével akciózhatunk majd.

Érdekesség, hogy a DmC: Devil May Cry Angliában és Japánban is alulmúlta a Devil May Cry 4 eladásait, igaz, mindkét országban a legkeresettebb játék volt a megjelenésének hetén. Az európai szigetországban harmadannyi példányt vittek belőle haza a játékosok az első héten, mint a legutóbbi részből, a japánoknál pedig durván feleannyit.

Jönnek a kiegészítők

Ettől függetlenül a támogatás nem áll le, a közeljövőben több DLC is érkezik az új Devil May Cryhoz. Január 30-án a Costume csomagnak örülhetünk, ami 4 eurót, illetve 320 Microsoft Pontot kóstál, és három skint tartalmaz majd: a Dark Dante és a Neo Dante fizimiska mellett Classic öltözetet is húzhatunk hősünkre, amivel a Capcom-féle Dantéra hasonlít majd.

Szintén valamikor a következő hetekben válik ingyenesen letölthetővé a Bloody Palace mód, a túlélőjátékban 100 szinten kell átvágnunk magunkat a démonhordákon, miközben egy-egy főgonosszal is meg kell küzdenünk. Az új játékmód csak a végigjátszás után nyílik majd meg.

És végül februárban érkezhet a Vergil's Downfall, amiben Dante ikertestvérével harcolhatunk. Új sztoriszál, új fegyverek és kombók, valamint eddig nem látott ellenfelek és négy nehézségi szint várja a játékosokat. A DLC 720 Microsoft Pontba, illetve 9 euróba kerül majd.

Itt a képregény is

További apróság, hogy elérhetővé vált a kétrészes DmC-képregény első fejezete - igaz, még csak digitális formában. A The Vergil Chronicles alcímet viselő füzetek Vergil és Kat közös történetét mesélik el, és bár ezt fejtegetik a játékban is, különösebben nincs túl magyarázva a dolog.

A digitális példány iPaden, iPhone-on, böngészőben, andoidos kütyükön és Kindle Fire-ön is olvasható, a comiXology alkalmazást kell letölteni, illetve annak hivatalos weboldalát kell meglátogatni hozzá. A nyomtatott változat május 15-én érkezik, a második fejezetre június 19-ig kell várni.

3.
3.
Gora
Sajnos Vergil tiszta kenbaba lett, de attól még a dlc lehet jó. :D
2.
2.
Necreon
Természetesen lesz, a skin DLC-k és ha minden igaz talán a Vergil's Downfall is a PC-s megjelenéskor válik elérhetővé konzolon, és ha jól emlékszem PC-n egyaránt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...