THQ-hagyaték: akikért nem kell aggódnunk

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 26.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt pár napban nagy visszhangot váltott ki a THQ játékainak és csapatainak kiárusítása. Szerencsére jó néhány érintett fejlesztő bizakodva tekint előre. Nincs veszélyben a Metro, a Homefront 2 és a Company of Heroes 2 sem.

A THQ képviselői a Metro: Last Light Facebook-oldalán köszönték meg a rajongók támogatását, s mint ismert, a posztapokaliptikus FPS jogai a Koch Mediához kerültek. A fejlesztők megnyugtattak mindenkit: a 4A Games továbbra is folytatja a munkálatokat, az új Metro pedig biztonságban van - ahogy a megjelenési időpont is, mely továbbra is 2013 első negyedévét jelenti.

A Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli tegnap azt nyilatkozta a Homefront 2 kapcsán, hogy a lövöldözős játék új része "nincs veszélyben". A munkálatokat a nottinghami székhelyű Crytek UK végzi. A THQ-val való együttműködés mindig pozitív volt, s Yerli megköszönte neki az elmúlt két évet, valamint sajnálatát fejezte ki az érintetteknek. Ami biztos: "a sorozat új magasságokba kerül", melynek jellemzője a magas minőségi színvonal és innováció. Már alig várják, hogy a készterméket megosszák a játékosokkal.

A Sega nagy reményeket táplál a frissen megszerzett Relic Entertainment felé. A japánok növelni szeretnék jelenlétüket az online PC-s piacon, Amerikában és Európában egyaránt, s a Company of Heroes 2 fejlesztőivel erre minden esélyük megvan. A második világháború keleti frontján játszódó RTS megjelenési dátuma 2013 elejére módosult - ha minden igaz, a tavaszi debüt tartható.

21.
21.
Quent1n
Hát ha a SEGA a CoH2 -vel be akar törni a multis RTS-ek piacára úgy komolyan, akkor változtatni kell az első részben megszokott, a multiban igencsak idegesítő és imba dolgokon.

P2P rendszer tele cheaterrel, random dolgok (csipa két lépésről mellélő a másik meg pofánlövi, nem sebző stick stb), útvonalkeresés, AI. Ha ezeket átdolgozzák akkor bármi lehet. Sajnos eddig úgy tűnik ezekkel semmit nem foglalkoznak csak a csicsa a fő szempont. Remélem megcáfol majd a végleges verzió, mert az első rész a mai napig messze a kedvenc RTS-em. :)

Én már annak örülnék ha a fos P2P rendszer kukáznák és tisztességes szerverparkot tolnának alá ahol zavartalanul lehet multizni, ellenőrzés mellett (maphack, drophack stb. szűrése)
20.
20.
Jared
Meg nyugodtam a Metro rendesen ki lesz adva tudom már mondták hogy így is meg úgy is ki lesz adva de most meg nyugodtam :)))))
17.
17.
Hondoro
En is a Darksiderst feltem. Eddig ez a mufaj ebben a vilagban kotott le a legjobban. Kat h az eledasoknal bukott a 2. resz. Talan tehetosebb kiado nagyobb marketinggel visszahozhatna a szeriat :(((
15.
15.
Ótvar
"A japánok növelni szeretnék jelenlétüket az online PC-s piacon"
Szóval remény van a CoH:Online visszahozására, vagy más f2p címekre
13.
13.
Torque
12: Tévedés, csak a crysis fölött van kiadòi joga, a Far Cry ubisoft volt, a Warface pedig saját kiadás.
12.
12.
Birkazoli
#10: Az EA a Crytek játékainak kiadója.
11.
11.
Skyer
#7: Igaza van.
Crytek és Frostbite? fuck me.
10.
10.
randall13
#2: Hogy jön ide az EA???
9.
9.
PAtr0n
Vegyék már meg a Vigil Games-t is, szeretnék még legalább 2 chapter Darksiderst :)
8.
8.
koffein
#3: Deus Ex: Human Revolution.
7.
7.
kivenoko
#4: Kicsit elkalandoztam, de attól még nem kell arrogánsnak lenni... akkor csak szimplán az lesz amit mondtál ^^ crysis nanoruci nélkül....
6.
6.
barackostej
Nem értem, mi ebben az újdonság, hogy a Crytek fejleszti az új Homefrontot? Több mint egy éves hír. Eddig is ott készült, csak most már a jogok is náluk vannak.
http://www.gamekapocs.hu/hir/25514/a_crytek_fejleszti_a_homefront_folytatasat
5.
5.
mestermagyar
#3: Ööö crysis? Abban vannak a különleges képességek a nanosuittal. Metro-ban lopakodhatsz is.
4.
4.
mestermagyar
#2: Frostbite, és crytek? Gratulálok.
3.
3.
AmreyP
Nah most ezekbe lövöldékbe aztán nagy sztori van mindig,mész lösz néha beülhetsz valami mögé egy idöre de kb ebbe ki is merülnek ezek a játékok.Kiprobáltam már mindegyik játékot de pl van Cod,MoH,Battlefield ...rohadt unalmas ez az állandó katonáskodás. Kombinálhatnák már a dolgokat hogy ne csak szimpla lövöldék legyenek.
2.
2.
kivenoko
Kíváncsi leszek mit kezd majd az EA a Homefronttal... nyilván rá sem lehet ismerni majd, csak a címe alapján, de attól még lehet jó játék belőle. Bár szerintem alárakják a Frostbite-ot és egy MoH+BF egyveleg lesz...
1.
1.
mestermagyar
Homefront 2 a crytectől?
Vicces lesz, szerintem egy crysis 3 lesz, csak nanoruha nélkül "CODosítva".
Company of heroesban találták meg a japánok a játékot, amiben az USA elleni harcot a saját szemszögükből mutathatják be. Érdekes lesz először japán felirattal látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...