Warface - trailer a zárt béta örömére

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már javában zajlik a Crytek free-to-play shooterének zárt bétatesztje - remélhetőleg az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk. Egy akciódús előzetes érkezett, melyben alacsonyan szállnak a golyók.

Az amerikaiak szerencsésnek mondhatják magukat, elvégre náluk már elindul a Warface zárt bétatesztje, miután Oroszországban rekordokat döntött a Crytek free-to-play modellben játszható multiplayer FPS-e. A mikrotranzakciókra épülő shooterből egy feszes trailer látott napvilágot - legyen elég ennyi az európai bétáig. Mi tavaszi kezdést tippelünk. Köszi, ArrowCross!

12.
12.
Kenny88
#11: Szívesen fogadnám!!!! én rohadt kíváncsi vagyok rá. Kb két hete regeltem és még nem jeleztek vissza!
11.
11.
wattdafakka
Aki akar vele játszani annak oda adhatom az accomat, én nem játszom vele, szerintem nem olyan jó.
9.
9.
randall13
8.
8.
biohazard rex
#5: Teach me master! Tavaly februárban jelentkeztem a bétára és még mindig nem kaptam megvívót...
7.
7.
Giggsy
#4: Annyira nem biztos, hogy szűk lesz az a réteg. Ha megnézzük, az eddigi F2P FPS címek egytől egyig tízéves grafikájú, elnagyolt animációval rendelkező játékok voltak, ez pedig ránézésből megállja a helyét a fizetősök közt is. Majd meglátjuk milyen lesz, én nem írnám le jó előre. Mondjuk azok után, hogy megvan a BF3 valószínű csak akkor váltanék, ha annál jobban tetszene, de azoknak, akik eddig csak Soldier Front-on, Aliance of Valiant Arms-on, vagy Combat Arms-on szocilalizálódtak, kiváló alternatíva lehet.
6.
6.
NoNametheOneandOnly
Én max beállításokon tolom és azért nem teljesen így néz ki.. :D + Az Európai részleg mindig üres szinte... alig játszanak páran... versusban van max 3 szoba 30 játékossal.
5.
5.
NoNametheOneandOnly
Már rég óta van Európai béta.... én már hetek óta játszom rajta... csak jelentkezni kell Gface Bétára, behívnak pár nap alatt és tolhatod is egyből.
4.
4.
DON GONDOCS
Szerintem ellégé túltelített a piac ilyen free to play fps mókából, persze próbálkozni lehet. De ezis csak egy szűk réteget fog vonzzani.
3.
3.
LnB
Ez nagyon gáz! :) Minek csinálnak egyáltalán ilyen játékokat? Ott a CS, BF, COD. Egyszer megveszed és kész, azok teljes értékű multiplayer élményt adnak. Persze azért fizetni kell, de erre is rá fog ugyanannyit költeni aki komolyan veszi.
2.
2.
_Tappancs_
Jó régóta bétáznak..
1.
1.
Kenny88
A Battlefield Play4free után egy kis felüdülés lesz odacsapós grafikával meg környezettel tombolni. A videó alapján jó móka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...