Bejelentették a WWE 2K14-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Take-Two formálisan is megerősítette, hogy megszerezte a WWE-jogokat, így az elkövetkezendő öt éven keresztül ő adja ki a népszerű pankrátoros játékot. Ráadásul már a next-gen platformokra is érkezik a WWE 2K14.

A Take-Two és a WWE között megszületett a megállapodás, így a csődbe jutott THQ után a 2K Sports adja ki a pankrátoros cím következő fejezetét, a frissen bejelentett WWE 2K14-et. Az új játék már 2013 őszén napvilágot lát.

A jogok az elkövetkezendő öt évre szólnak, a korábban megszokott ütemterv mellett, azaz minden évben várható WWE-játék egészen 2018-ig. Jó hír a rajongók számára, hogy a korábbi játékokat elkövető, oszakai székhelyű Yuke's dolgozik a WWE 2K14-en is.

A WWE ügyvezető alelnöke, Casey Collins úgy látja, hogy a next-gen platformok a következő ünnepi szezonban előretörnek, és ők sem szeretnének kimaradni belőle, így minden jel szerint az új konzolokra is napvilágot lát a WWE 2K14.

A 2K Sports marketingfelelőse, Jason Argent úgy fogalmazott, hogy a WWE-frencsájz a méretét és demográfiai tényezőit tekintve remekül illeszkedik majd a kiadó portfóliójába.

1.
1.
ViktorG
Mik ki nem derülnek a mai nap? Ps4, elvileg új Battlefield, most meg ez....hihetetlen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...