Kiszivárgott az Assassin's Creed IV trailere

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 2.
  • Videó
Link másolása
Bizony, a hír igaz: idő előtt felkerült a netre az Assassin's Creed IV: Black Flag első előzetese. Minden korábbi szóbeszéd beigazolódott: tényleg kalózos témájú epizóddal lesz dolgunk idén októberben.

Érezd a tenger sós illatát! A hajó vadul ringatózik a háborgó habokon, az ágyúk dörögnek, a gyors meggazdagodás reményében a nyílt óceánon próbálunk szerencsét. A neved Edward Kenway. Sokat látott kapitány, aki a kalózok kalandos életét éli.


 

Az Asssassin's Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Wii U-ra, PS3-ra, valamint PlayStation 4-re és feltehetően az új Xboxra is. A videót marcello, sanyi80, Fontos 96, Zedz, whitefalcon94 és Morgan88 küldte be, köszönjük.

További linkek itt és itt, valamint van YouTube-os is.

69.
69.
Norbess
nagy lesz nagylesz! :)))
68.
68.
Dugong
Ha az új főszereplő stílusában egy kicsit is hasonlít majd Haythamre, akkor tetszeni fog. Ő a kedvenc karakterem mind közül, és nagy kár, hogy alig 3 órányi küldetés erejéig irányíthattuk csak.
67.
67.
Stranger
#61: Persze, hogy szép mert nem a játék grafikája.
66.
66.
Rico424
Én is nagyon bízom benne,hogy egy nagyszerű játékot kapunk.....de:a 3. résznél is ájuldozott mindenki,a képek,s trailerek alapján,aztán kiderült,hogy jó játéknak jó játék,de nem kiemelkedően jó,ahogy azt a legtöbben vártuk!
65.
65.
roli33
Tud ez a Digic Pictures :) Egyébként ez a 3. legjobb trailerük, az 1. szerintem a Revelations-é (az a zene alatta hibátlan), a 2. a háromé. Hangulatosnak nagyon hangulatos, de túl sok a vágás az akció közben, nem úgy mint a fent említett előző két előzetesben. De ez csak szőrszálhasogatás. :D
64.
64.
#52: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1KpukfYoxbE#t=94s

Na igen, ha belegondolok, Mario nem Altairról beszél.. Pedig nekem nagyon úgy tűnt, valamiért mindig őrá gondoltam. Nem is értettem soha, Altair hogy került Itáliába... Mostmár legalább tiszta. :)
63.
63.
RoLee-man
#60: Egyet is lőt Edward csak 4 pisztolya van. 4x1=4 lövés. :D
62.
62.
RoLee-man
A trailer nagyon ütős. És remélem az ubi hétfőn elkeni a nyavajgók száját. Szerintem nagyon jó játék az ac3. Connor is nagyon jó. Pont ez szép Connorba, hogy naív. Azt hiszi egyedül megtudja menteni a világot. És a legjólelkübb assassin. A játék végén már rájön, hogy egyedül nem válthat meg mindent. Lehetséges, hogy még folytatják Connort(egy francia forradalomban:D)! Olyan személyiség fejlődést láthatnánk. Connor a folytatásába kezdene olyan bölcs lenni , mint ezio.(eziot is az elején csak a bosszú hajtotta). Connor igazi mentorrá is válhatna. De eleve egy indiánnak nem olyan a személyisége, mint Ezionak. Connor naív. De miért is ne lenne az. Hát INDIÁN!!! Sokkal kevesebbet tud a világról, mint pl.: Ezio az ac2-ben. Connornak tapasztalnia kell. Tök jó játék lehetne Connor folytatása a francia forradalomban. Sokan megszeretnék Connort.
61.
61.
kukac450
Engem lenyűgöz a látvány. Ha nyáron elmegyek dolgozni, akkor előre félreteszek annyit, hogy egy next-gen konzolt vásárolhassak, illetve ezt a gémet is. Csak szubjektív megjegyzésként teszem hozzá, hogy engem nem érdekel, hogy sony vagy microsoft: amelyik konzol olcsóbb lesz, azt fogom megpályázni. It's the 21th century, deal with it.

Ja, és az AC3 eszméletlenül jól sikerült, bár vannak vele szemben fenntartásaim, lényegében tátott szájjal figyeltem a játék minden mozzanatát.

Kalózok, tenger, meztelen nők... mi kell még? :oo
60.
60.
Stranger
Azt hittem azokkal a pisztolyokkal csak egyet lehetett lőni.
59.
59.
RoLee-man
#58: Pl.: ott az eagle vision. Amit mind 3an tudnak.
58.
58.
RoLee-man
#56: Szerintem rokonok altair,ezio meg connor.
57.
57.
sherex
#54: Ennyi :) Assassin's Creed nem lehet rossz.
56.
56.
JcGross
#45: Tisztán emlékszek, hogy a készítők az egyik videóban mondták, hogy ez nem egyenes származás szerint mennek, Desmond csak egy konvergencia pont. Magyarán szólva nem, Ezio nem leszármazottja Altairnak és Connor sem leszármazottja sem Ezio-nak sem Altairnak, de Desmond mindegyikőjüknek leszármazottja.
55.
55.
Simonus18
Ha már tényleg a hajózás lesz a központ, akkor remélem ki lesz dolgozva a játékmenet, és a csáklyázást is kidolgozzák, ne pedig 70% cutscene-s legyen.
54.
54.
V-I-R-U-S-6-6-6_
Szerintem jó lesz ez a rész is nekem az összes meg van meg ez is meg lesz!Nem nagyon érdekel ki mit mond hogy milyen lesz!Ac-3 szerintem jó sikerült Ennyi!
53.
53.
greimon
Jól nézki.Alig várom.Amint kijön meg is veszem.
52.
52.
m1cZ
#50: Parancsolj: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/07/21/alta-239-r-and-ezio-aren-39-t-related.aspx
51.
51.
SL-Emericus
én ki játszotam az összes AC-t
az AC3 nem nagyon tetszet
de az AC4 jónak tünik
50.
50.
#46: Pedig de, ugyanis Altair Ezio ükapja. Akkor kerül szóba, amikor először látogatjuk meg az Auditore villát. Amit te mondasz, az inkább az Ezio-Connor párosra lehet igaz szerintem.
49.
49.
metercsiken
Én eddig csak egy részével játszottam, így nem is igazán követem a sztorit, meg a időbeli ugrálásokat.
Valamiért( bár jó volt az amelyik megvan ) nem fogott meg annyira, hogy a többit is beszerezzem, bár 3.-on még gondolkozok.
De ez a kalózos rész( a videó alapján ) iszonyat hangulatos, és nem is kérdés, hogy meg lesz e : )
48.
48.
Rico424
#45: A 3.résszel szerintem annyi baj van csak,hogy korán adták ki!Még dolgozhattak volna rajta bőven!!!De egyébként ezek ellenére,én szivesen játszom vele!
47.
47.
sajmon
a hárommal ellentétben ez érdekel :)
46.
46.
m1cZ
#45: ezt a fejlesztők mondták, meg pár helyen (többek között itt is pár cikknél) olvastam, hogy Desmondnak felmenője mindkettő, de az egyikük apai ágon, a másikuk meg anyai ágon. Szóval Desmondig a két "család" nem nagyon "egyesült".
45.
45.
Richi12
#38: Az első két pont okés az rendbe van de szerintem altair ezio őse is!
sehol nincs olyan a storyban h ne lenne az!

És nem értem azt se h a III-at mér fikázza mindenki!
igen nem olyan mint a 2. rész de ha olyan lenne akkor az lenne a baj
a 2 rész se volt olyan mint az első pedig az nygon sok embernek tetszett és mégis változtattak és más lett!
szerintem a 3 storyja meg úgy mindene nagyon jól sikerült!
az más kérdés h ezio szerepébe jobban bele lehet élni magad de attól még ez is nagyo jó
és biztos vagyok benne h a Black Flags is nagyon jó lesz és állati jól összerakott storyja lesz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...