Fox Engine-nel jön az új Pro Evolution Soccer?

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az Edge magazin értesülései szerint a Konami a Kojima-féle Fox Engine-t állítja csatasorba a következő generációs Pro Evolution Soccer kedvéért, ami kiváló látványt és fizikát ígér.

Az Edge magazin értesülései szerint motorcserére szánta el magát a Pro Evolution Soccer-sorozat fejlesztőcsapata, ami ugyan a konzolok generációváltása miatt egyértelműnek tűnhet, viszont korábban a Konami ezt nem lépte meg: a PS3 és az Xbox 360 bemutatkozásakor a PS2-éra motorjának felturbózott változatát használta a széria.

Ez még az előző motor. Ami az azt megelőző motor javított változata.

"A probléma az, hogy túl sokáig tartott elismerni, hogy tévedtünk" - ismerte el a PES-csapat egyik névtelen munkatársa, míg a kreatív producer, Kei Masuda azt mondta az újság munkatársainak, az évenkénti megjelenés nem engedte meg nekik a motor átalakítását, a következő generáció érkezésével azonban megadatik a lehetőség az engine-cserére. A választott motor pedig a Kojima-féle Fox Engine.

A váltással a látvány egyértelmű fejlődése mellett a fizika is teljesen megújul a Pro Evolution Soccer 2014-ben, és egy új irányítási forma is bemutatkozik, "ami elválasztja a játékost a labdától", így a játékosok "a labdától függetlenül is irányíthatják a játékos testét". A meccsek "lendülete" is sokat számít majd, Steven Gerrard csapatkapitányként például a csapattársait is inspirálja majd, hogy a legnehezebb percekben se adják fel a küzdelmet.

A Fox Engine hatalmas előnye emellett, hogy remekül skálázható: az Edge szerint nem csak a PS4-re és az új Xbox-ra ültethető át, de fut PS3-on, Xbox 360-on, sőt a mobileszközökön is, ami a Pro Evolution Soccer-széria multiplatform megjelenése miatt mindenképpen fontos szempont.

8.
8.
Wolverine
Valszeg a FIFA is oda teszi majd magát az idén és nem hagyja lealázni magát, de mindenesetre jó hír hogy konamiék is beerősítenek, rájuk fért már..
pes pes..vmiért sosem tudok úgy gondolni erre mint egy igazi focijátékra, vannak erősségei a játéknak, ami néhol már-már letördeli a fifa szarvát, de az mellett meg rengeteg hiányossága van még, amit már rég ki kellett volna javítania a fejlesztőknek, ehelyett minden évbe előjönnek, úgyhogy sok sikert nekik.
7.
7.
BrendOoN
Minden évben megtetszik a PES, de aztán úgyis a FIFAval tolom. Ez lesz amíg nem lesz licencelve a többi bajnokság a PESnél.
5.
5.
kanos005
Hmm kíváncsi vagyok milyen lesz nextgenen a fifa,pes mert a mostanikban néha annyira szörnyű arcokat láttok....
3.
3.
gamerman15
Az mind szép és jó,csak ha már van pénz új enginere akkor megszerezhetnének végre néhány licencet is(PL:Premier League).Licencek nélkül nehéz lesz lenyomni a Fifa-t.Ha ez a céljuk.
2.
2.
JacoB
Én maradok a FIFAnál , szerintem úgy se lennék képes átszokni a PESre:)
1.
1.
Rakottkrumpli
Sose szerettem a focit, de a pessel nagyon sokat toltuk a haverokkal. Valószínűleg ezzel is fogjuk, szóval én kíváncsian várom. Az új irányítás érdekel a legjobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...