GDC 2013: Március 26-án felfedik a Battlefield 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Hír
Link másolása
Az EA és a DICE újabb meghívót küldött ki a sajtó munkatársainak, amin már kikezdhetetlenül feltűnt a Battlefield 4 neve. Bizony, a lepellerántásra az idei GDC-n kerül sor. Hivatalos artworkünk is van!

A múlt héten kiküldött teaser meghívók után már lényegre törő invitálást kaptunk az EA-től és a DICE-tól. A Battlefield 4 hivatalos leleplezésére március 26-án, a San Franciscóban megrendezésre kerülő GDC-n kerül sor - erre már mérget vehetünk. Befutott az első látványos artwork, amely nagy eséllyel a hivatalos borító alapanyagául szolgál. Teljes pompájában is megcsodálhatjátok:

Habár a hétvégére beígért teaser videóra még várnunk kell (az sem biztos, hogy lesz belőle valami), addig időzzünk el egy sort a fenti képen! A szemfüles rajongók rájöttek arra, hogy a háttérben az esőáztatta Sanghaj fényei tűnnek fel, így minden jel szerint a Távol-Keleten is megfordulunk a háborús játékban. Tankok és csapatszállító járművek gurulnak a képen, háború van - de ezt már a tegnapi szivárgás óta tudjuk. Itt pedig a tegnapi meghívót csodálhatjátok meg.

Magazinunk részletesen beszámol majd az eseményről. 

25.
25.
KopyAti
Elég volt az utolsó (24 es) hozzászólást elolvasnom, hogy tudjam: a két debil tábor már megint egymásnak ugrott! Tehát bele se szagolok a kommentekbe.
24.
24.
traumraise
#23: nem tudom mi ez a nagy pofa meg lehúzás....nem mintha a többi kiadónál ez másképpen lenne. Ha meg nem jön be, játssz mással vagy magaddal....óvodások
22.
22.
Jared
Ugyis olyan lesz mint a 3. ezt itt így megmondom :-) nézzétek ott van az EA logó magyarán mindemből pénzt kell csinálni aki meg előrendeli annak meg hajrá ugyis megint lesz premium geci xd
21.
21.
p3ti
Remélem nem olyan lesz mint a 3. része
19.
19.
KeXxX
17.
17.
Cseszneki
#16: Majd Xlinken multizok vele Xboxon
16.
16.
PolluxHUN
#15: ha letöltöd...előre bocsájtom h azon egyének népes táborába fogsz tartozni akik anyázzák a gammát...lévén ez egy MULTIRA kihegyezett cucc és ennek megfelelően játék 99,9%-át nem fogod látni...a single csak töltelék!
(ha tényleg érdekel inkább nézz meg egy partyt vmelyik eredeti játékkal rendelkező ismerősödnél...vagy youtube videót még azzal is jobban jársz!)
15.
15.
Cseszneki
Az előző része kimaradt. Majd letöltöm és ha bejön, akkor talán megveszem az 5.részét
14.
14.
traumraise
drukkolok hogy ez az esős fíling a dinamikus időjárást vetíti előre
13.
13.
Jared
Várom de csak ps4-re veszem meg :)
10.
10.
darkness2013
hát azér ez érdekes kíváncsi leszek grafikailag lesz e különbség pl.
9.
9.
robogo98
#7 igen de xbox360-on meg ps3-on marad a 24 de next genen 64 es multi
8.
8.
mestermagyar
A háttér olyannak tűnik, mintha a játék egy képét homályosították volna el.
7.
7.
darkness2013
vagy csak az új generációs konzolokra?
6.
6.
darkness2013
na most ez lesz xbox360 ra is?
5.
5.
Cuppak
Na akkor jönni fognak a napi trailerek :P, amúgy várós
4.
4.
traumraise
Akinek nem jön be vagy kevés az újítás az maradjon a bf3nál de úgyis az lesz mint a konzoloknál hogy megy a nekem tökéletesen megfelel ez a generációs grafika meg ennél nem kell jobb de ahogy meglátta a gyerek a köv generációs gameplayeket leesett az álla és dobja a kukába a ps3at vagy 360at.
3.
3.
traumraise
#1: És én ennek örülök is. Nem lennék oda a scifi fegyókért meg a hasonló hyper dolgokért. Így is lesz elég sok új benne....már csak azért is mert lesz egy harmadik frakció a kínai....ezek járművei, fegyói. Elvileg lesz női karakter amit mondjuk nem támogatok de ez van. Nagyon várós.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Valószínűleg akkor nem BF 4 lenne, hanem bf 2143, vagy 2142 2 :D De olyat bezzeg nem csinálnak. Még véletlen rajtahagynának egy húscafatot a lerágott csonton...
1.
1.
atesz89
Kép alapján megint nem jövőben fog játszódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...