Wii U-ra is jön a Deus Ex: Human Revolution

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, Wii U-ra is megjelenik a Deus Ex: Human Revolution, sőt ha már ennyit késlekedett, jó adag változtatást is hoz magával. A készítők szerint ez lesz a "legszebb" verzió.

Korhatár-besorolás és egy amazonos előrendelői akció is lelőtte már a Square Enix mára tartogatott bejelentését, miszerint Nintendo Wii U-ra is megjelenik a Deus Ex: Human Revolution. Igen, a játék nem mai darab, de ez legalább a Director's Cut változat lesz, ami néhány módosítást is hozzácsap az eredeti recepthez.

A Mass Effect 3 Wii U-s változatát hegesztő Straight Right közreműködésével készített átirat lesz állítólag a legszebb verzió mind közül (a játék PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelent), ráadásul az ígéretek szerint a sokat kritizált bossharcokat is átalakították benne - hogy milyen módon, az nem derült ki.

A Wii U-s változat tartalmi szempontból is gazdagabb lesz, kapunk fejlesztői kommentárt, játékbeli útmutatót, ajándékba jár a Missing Link DLC, bemutatkozik a New Game+ mód és a GamePad maga is tartogat néhány figyelmességet a játékosok számára. Az Amazon május 7-re ígéri a megjelenést.

2.
2.
GodGamer
Erről a játékról mindig ez a videó jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=cvM9LrpIGx0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...