Megvenné a Crytek a Darksiders-szériát

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Crytek hivatalosan is megerősítette, hogy ajánlatot tesz a Darksiders-széria megvásárlására, így ha senki nem licitál rá, ő folytathaja a sorozatot. A fejlesztőket korábban már beolvasztotta magához.

Még mindig nem zárult le a THQ-ügy, mint ismert, április 1-ig lehet licitálni a csődbe ment kiadó még fel nem vásárolt címeire, így a Red Factionre, a Homeworldre vagy az MX-szériára. A Darksiderst is itt szeretnék elpasszolni, miután az első aukció alkalmával meglepetésre végül senki nem tett rá ajánlatot.

A Crytek az imént viszont hivatalosan is megerősítette, hogy harcba száll majd a címért. Azt egyelőre nem tudni, hogy lesznek vetélytársai a Darksidersért folyó licitben, ami viszont tény, hogy itt lenne a legjobb kézben a sorozat, elvégre a Crytek korábban már megvette az azt fejlesztő Vigil Gamest, hogy megalapítsa az első amerikai stúdióját.

20.
20.
metercsiken
Az a lényeg, hogy legyen!
Az, hogy ki csinálja( ha már az eredeti kiadó befuccsolt ) részlet kérdés.
Persze biztos van aki jobban meg tudná csinálni, mint ők( ha ők lesznek egyáltalán ) ?
Ehhez én nem értek!
19.
19.
Rakottkrumpli
Nem tudom miért lenne szar helyen náluk, hisz tudtommal már a cryteknél dolgoznak a darksiders fejlesztői, gondolom ők csinálnák az új részt is, szóval az lenne jó, ha nem a régi csapat fejlesztené az új részt? Fuck the logic!
18.
18.
kanos005
#1: Cry Engine Licensz és van egypár játéka is!
17.
17.
kanos005
Red Faction nem lett eladva :S
16.
16.
eximmice
Jó hír hogy valakit egyátalán érdekel,de egy capcom vagy egy ninja theorynak jobban örülnék,de nekik ugye ott van még sok cím amivel bőven van munka.
15.
15.
aordog
Szerintem szépek voltak az elözö rêszek, de a többségnek nem volt elég szép... most szép lesz, de lehet, hogy ez nem lesz elég? Elvileg 2 lovas hätra van és én szeretném megismerni öket a Darksiders-ben! Egy biztos: a grafika mär biztos durva lenne! Ha meg a többi gyengére sikerülne, akkor azokat kell hibäztatni, akik lehuztäk a mäsodik részt! Sajnos az elvärt sikerek elmaradtak...én meg hiäba nyomom mär 3.- szor, mivel ez nem jelent semmit, de azért a többség akarata fog most megvalosulni! Remélem mindenki aki a grafikära koncentrält és nem a jätékra az most örül! Nekik ez jo hír lehet!
14.
14.
Caine
Szerintem jó kezekben lenne,bár én is nagyon remèlem hogy csak a látványra gyurnak majd!
13.
13.
giga321
Na, remek. Ha a cryteké lesz búcsúzhatok a játéktól mert biztos akkora grafikája lesz mint egy crysisnak így 100% hogy nem fog menni a vasamon. Remek. Sőt mi több K*rva jó :/
12.
12.
Rastafunrise
Más csapatnak jobban örültem volna, de még mindig jobb a Crytek, mint a semmi. Féltem, hogy eltűnik a süllyesztőben a játék, de így még van esély a folytatásra :)
11.
11.
Necreon
10.
10.
PAtr0n
Vegyék csak, ha a fejlesztőket már beolvasztották, akkor így van értelme. Attól nem félek, hogy elszarják a sorozatot, lehet picit más lesz, de hát minek sírunk rívunk, azért a Crytek elég jó kis csapat.
Amúgy meg megvehetné a Red Facion-t is valami jó kiadó, éppen a 3-mat tolom, és rohadtul élvezem, hogy úgy rombolok szét bármit ahogyan én akarom :)
9.
9.
Dercsi
Ne fessük az ördögöt....Bízom benne hogy nem megy a süllyesztőbe a sorozat, és jó gazda módjára bánik vele a Crytek és valami felejthetetlen gammát kapunk hamarosan :)
8.
8.
roli33
6.
6.
Bone 02
Remélem a Vigil fejlesztené a kövi részt és a crytek adnak alá egy cryengine 46262 motort de a minőség maradjon meg, bár a 2 rész kicsit gyengébb lett.
5.
5.
KeXxX
de csak megvenné! remélem hogy nem ők veszik meg mert akkor megint csak egy látvány tervet kapunk úgy mint a crysis 3-nál, ne rontsák el a darksiders sztoriját és a korántsem unalmas játékmenetét. vegye meg a sony santa monica de ne exkluzívnak hanem multiplatformnak adja ki.
4.
4.
Batman
Én csak Mick Thomsonér kattoltam, de ezek szerint csúnyán elnéztem valamit :-D
3.
3.
p3ti
#1: Jó kérdés... lehet részvények, marketing ... kétlem hogy ennyi crysis fogyott volna az elmúlt 5 évben. De az is lehet hogy nem vesztegetik sok pénzért a Darksiders sorozatot, aztán "fillérekért" felvásárolják a fejlesztő csapatot.
Én egyáltalán nem örülök neki hogy a Crytek -é lesz a Darksiders, sokkal jobban örültem volna pl. a 2K gamesnek
2.
2.
Mariah
+ folyton panaszkodnak, hogy töltik a játékaikat, az engine-t sem vették meg annyian, akkor honnan?
1.
1.
Mariah
Tudom, hogy naiv vagyok, de egyébként honnan van a Cryteknek ennyi pénze?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...