Need for Speed: Underground - cáfol a Criterion

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 14.
  • Hír
Link másolása
Noha konkrétan nem tagadta a Need for Speed: Underground rebootjának készültét, nem lehet véletlen a Criterion kreatív igazgatójának Twitter-üzenete, miszerint nem csinálnak több rebootot.

Pénteken láttak napvilágot azok a pletykák, amik arról szóltak, hogy a Criterion a Hot Pursuit és a Most Wanted után újabb Need for Speed-epizódot rebootolna. Az Underground keretében visszatértünk volna Bayview City utcáira, de a játék állítólagos logóján más nagyvárosok nevezetességei is feltűntek, ami arra utalt, hogy több metropolisz szerepelhet az anyagban.

Nos, ne vegyünk rá mérget. A Criterion Games kreatív igazgatójának, Alex Wardnak a Twitter-üzenete mindenképpen jelzésértékű. "Teljesen kamu. Remake-ek és rebootok? #továbbléptünk" - majd azt is hozzátette: "Folytatások, rebootok, remake-ek. Voltunk már ott. Végeztünk velük." Noha Ward konkrétan nem cáfolja a pletykákat, az üzenetek időzítése biztosan nem véletlen, ráadásul annál inkább előre vetíti, hogy valamilyen új címen dolgoznak srácok.

32.
32.
kharami
#19: Teljes mértékben a szivemből szolsz! Amúgy a gamestar magazinban valamikor 2004 ben amikor először volt egy cikk az ug2 kapcsán az a szakállas feljesztőbácsi nem jut eszembe a neve elmondta, hogy rajongók kérésére alapján készül rajongóktól rajongóknak! Most ez hol van! A Kriterion felakaszthatja magát a fos börnáut szarjával!
31.
31.
shatterhand
#30: Nekem világos. Van olyan,hogy nem tetszik az embernek vmi.
Túllihegtem a témát én is.
30.
30.
Belerofon
#29: Ne haragudj fáradt vagy,vagy én írtam valamit félreérthetően?Nem írtam semmi olyasmit,ami arra utalt volna,hogy hanyagolja bárki is ezt vagy azt az NFS-t.Arról szólt az írásom,hogy új irányzékot,új megközelitést kellene adni ennek a szériának,teljesen más alapokra helyezve,valami kreatívabbat,szórakoztatóbbat alkotni.Összetettebb dolgokról beszélek mint a te tuningod.Egyébként a MW 2012-őt ha már felhoztad,azon semmi nem segített volna,még tuning sem,az nagyon el lett cseszerintve úgy ahogy van.Persze ettől még valakinek tetszik.Nincs olyan,hogy valakinek ne tetszene valami..Teljesen érthető amit most leírtam?
29.
29.
shatterhand
#28: MW 2012-be tegyel tuningot es kepzeld hozza hogy nincs siras. Na akkor kinek irnad hogy hanyagoljak?
28.
28.
Belerofon
#27: Te súlyosan félreértelmeztél valamit és akkora salátát írtál nekem,hogy az valami hihetetlen.Engem rongyára nem hat meg a tuning,csak azt akartam kifejteni,hogy nem igazán látom értelmét az NFS "bombázásnak",hanem időd adni a projektnek és valami újat belevinni az alkotásba.Persze,vannak és lesznek is olyanok akik mindenfélét megvesznek,vagy előrendelnek,aminek NFS a címe.A 2010-es Hot pursuit az elment szódával,(na jó,kellemes pár órákat nyújtott)de ezzel vége is.
27.
27.
shatterhand
#26: Van a vásárlói oldal amit ki kell elégíteni (és amilyek többet tud fröcsögni mint értékelni) és van készítők oldala aminél a jó munkához az is kell,hogy élvezettel álljanak hozzá. Az utóbbi években két ilyen NFS is kijött ami messze az egyik legjobb lett mióta lejtőn van a sorozat. Ez a kettő a Criterion féle NFS. Ott a gond,hogy ők hagyományos fejjel gondolkodnak és azt készítik amin ők nőttek fel. A közönség nagyrésze viszont még mindig tuningmániában szenved. Nincs azzal gond, csak közbe szemellenzőt húztak le és ha vmi nem olyan amilyet szeretnének akkor azt nem értékelil semennyire sem. Olyat jelzőket dobálnak a két criterion nfs-re ami messze nem fedi a valóságot (elég finom vagyok:). Ezekhez képest mi volt az undercover ami egy gyenge MW utánzat lett. A pro street meg már csak vergődött,hogy a tuningtémát még hova tudná vinni.

Mindenki szeretne egy Underground3at. De el kéne fogadni,hogy attól,hogy nincs tuning a játékban még van mellett 90% tartalom is, ami viszont piszok jól ki van dolgozva. Mondhatni körbe se néztek sokan a játékban. Persze a szöveg jön,hogy vagy elég volt 5perc vagy hogy pedig ő kijátszotta. Ja gyorsan végigment a kocsikon ami olyan mintha elmennél ebédelni és az elejétől fogva undorral de bezabálod a kaját és erölködsz,hogy pedig én adtam neki esélyt (aha:)

Részemről ennyi.
26.
26.
Belerofon
Semmi meglepő nem lenne abban,ha egy újabb NFS-en dolgoznának,de azért még ebből a kommentjéből nem lehet leszűrni ilyesmit.Egyébként meg nem kellene túlzásba esni,hogy minden évben oda löknek valamilyen Nfs "nyavaját"a játékosoknak,hanem inkább át kellene gondolni,mit dobjanak piacra.Komolyan mondom a mai játékfejlesztők( tisztelet a kivétel,amiből igen kevés van)Olyan sötétek mint a birkák,egyáltalán halvány lila gőzük nincs,mit szeretnének a játékosok...Szóval ideje lenne leállni az NFS raklap számra gyártásával és megalkotni egy pofás kis szórakoztató autóversenyzős játékot,persze ehhez használni kellene az észt is,nem arra menni,hogy "tele legyen a zseb,az a lényeg".
25.
25.
sunstreaker
23.
23.
Elyas
Vmi normàlis csapat csinàlja meg az UD3 at mitsubishi lancer evoval meg fasza tuningokkal és engem megvettek ... :)
22.
22.
shatterhand
:)
A vélemények legalább ennyire esnek át a ló túloldalára.
21.
21.
#17: szerintem vedd elő az igaziakat! hidd el, hogy többet adnak, mint ezek! :)
19.
19.
én azt mondom, hogy hagyják rá sok-sok évre az NFS-t! most ezt is hiába készítenék el, semmi köze nem lenne a régi UG-hoz! egy rakás szar lenne ez is. én már nagyon várom azt a pillanatot, amikor minden rajongó ki fog ábrándulni az NFS-ből! én hatalmas rajongó voltam... az eredeti Most Wanted-ot 18szor játszottam ki teljesen. és ezután elkezdett minden szépen lassan csúszni lefelé. a Carbon még játszható volt, a Pro Street már megosztotta a rajongókat (szerintem az volt az utolsó normális NFS). és ezen két rész után hirtelen minden a lassú csúszdáról átsiklott a kamikaze csúszdára... :D (UC- szar sztori, totál egyhangú és unalmas... Shift- unalmas, semmi extra, kb a játék negyedéig eljutottam és ott már kapartam a falat, HP- visszahozza a régi HP hangulatát, de ez sem nyújtott semmi kiemelkedőt, shift 2- ugyanaz mint az előző shift!, the run - ennél nagyobb szar még soha nem került be az NFS részek közé!!!! és az új most wanted megint csak semmit nem adott! (nem is értem, hogy itt a tesztben hogy adhattak rá annyit, amennyit... ráadásul szinte az égig van magasztalva -.-" )
18.
18.
simon 555
Attól még csinálhatnak új Underground részt.
Pl Underground 3?:)
17.
17.
p3ti
egyetlen NFS amit hajlandó lennék még ki is próbálni
16.
16.
Yanez
Számomra az Underground volt a legjobb NFS. Jöhetne egy reboot, jöhetne!
15.
15.
ATi0021
Most Wantedet is erősen cáfolták...
14.
14.
szogyenyi
#3: Azok után amit a Most Wanteddel műveltek? Kössz, inkább kihagyom. Inkább üljenek 3 évet az Underground 3-on, vagy a rebooton, csak legyen olyan hangulata, mint az Undergroundoknak anno. És ne Pagani meg Bugatti repülőgépekkel kelljen már átlépni a fénysebességet. Az már kiment a divatból...
13.
13.
xxxgamer4ever
#8: Uff nagy főnök, bölcsen szóltál! :))
12.
12.
GhostDog24
Én sem mondanám rebootnak a NFS MW-t. Nyílván undergound lesz de az sicher h nem reboot hanem valami criterionos fos mint a MW volt.
11.
11.
Dark_Temptation
hagyják csak békén az undergroundot...
10.
10.
Jared
Sintér telepre mennyenek :-) itt hazudgálnak
9.
9.
Jared
Pusztuljanak el mint szar a mezőn :-)
8.
8.
kharami
Hála Allahhhnak! A criteriont meg vissza kéne küldeni börnáutot gyártatni!
7.
7.
sanyi80
Ha a pletyka igaz valamien szinten es nem cafoltak attol meg lehet , hogy Undergroud lessz csak nem reboot hanem egy teljes erteku folytatas.
6.
6.
LAZLOW20
Inkább csináljanak egy Burnout Paradise folytatást.!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...