Soul Sacrifice - az előrendelői bónuszok

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 25.
  • Videó
Link másolása
Még nem késő előrendelned a jövő héten megjelenő Soul Sacrifice-t, ezzel számos bónusz tartalmat biztosíthatsz be magadnak. Erről szól a következő látványos trailer. Végre pazar címet kapunk PS Vitára?

Május elsején kerül a boltok polcaira Keiji Inafune bácsi legújabb agymenése, az elképesztően beteg hack and slashnek kinéző Soul Sacrifice. Még nem késő előrendelni a címet, így két egyedi karakterkosztüm üti a markunkat, valamint három mágikus tárgy: a Spirits Flamepike, a Spirits Fulgurwood és a Spirits Blightstone. Az már csak hab a tortán, hogy megkapjuk az eredeti japán szinkront is.

10.
10.
Fight!
Vegyél fel friendlistbe :) nissanskyline_33
9.
9.
Yami
Jelenleg a PS Vita egyik legjobb játékának ígérkezik. Sajnos 3 bolttal is beszéltem és egyik sem tudott arról, hogy itt Mo-n kapnánk előrendelői ajándékokat a játékhoz, szóval én a shopto.net -en rendeltem elő valamivel drágábban (11700Ft) de cserébe ők biztosan adják a DLC-ket is.
8.
8.
Fight!
Nlam ez a játék olyan mint a world of warcraft... nem gondoltam volna h vmi meglövi nálam azt a szintet mint az, egyszerűen tolod tolod és nemtudod abbahagyni annyira jó :D Itt is gyüjtögetsz, de hát izlések is pofonok.
7.
7.
Fight!
2:
Hát figyelj nálam ez előrendelői kategória, csak a demoval több mint 4 napot intenziven játszottam neten + a chapterek is nagyon jók, meg a story ha érted az angolt.... grafikailag 7/10. Iszonyat jó lett, meg hosszó nagyon.... spelleket gyüjtesz h erőssebb legyen, nálam ez a játék 9/10 lett.
4.
4.
p3ti
Nincsen vitám, de nekem kajak tetszik :)
2.
2.
keiji maeda
már a japán nyelv is előrendelői ajándék ? :O hova fajúl a világ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...