Kihagy egy évet a Tiger Woods PGA Tour-sorozat?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 29.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku névtelen forrásokból úgy tudja, hogy az EA Sportsnál költségcsökkentő intézkedésekre hivatkozva törölték a Tiger Woods PGA Tour 15-öt. Két év múlva térhet vissza a széria.

Az EA masszív átszervezésekbe és költségcsökkentő intézkedésekbe kezdett. A múlt heti elbocsátások után ezúttal a tekintélyes múltra visszatekintő Tiger Woods PGA Tour-sorozat került kereszttűzbe állítólag.

A Kotaku bennfentes forrása azt állítja, hogy a cég törölte a Tiger Woods PGA Tour 15-öt, amely a tervek szerint 2014-ben látott volna napvilágot. Így a fejlesztőcsapatnak két éve lesz rá, hogy a Tiger Woods PGA Tour 16-ot felkészítse a next-gen platformokra - de már korántsem olyan anyagi ráfordítással és létszámmal, mint korábban.

A forrás úgy tudja, hogy a Tiger Woods PGA Tour fejlesztőinek egy része átkerült más csapatokhoz az EA Tiburonon belül, és az EA Sports személyzetének 10 százaléka szenvedett veszteséget a kiadó szerkezetátalakítása okán. Az EA egyelőre nem kommentálta a szóbeszédeket. Lehet, hogy még nincs vége a tisztogatásoknak?

A golfszimulátor legutóbbi része, a Tiger Woods PGA Tour 14 a múlt hónapban látott napvilágot, 77 százalékon áll a Metacriticen.

2.
2.
Eltiron
Én pl. megvettem még régen a 08-at leárazáskor valami 2 rugóért. Multiban tök jól el lehet vele hülyülni.
1.
1.
Dontrip
Teljesen őszintén kíváncsi vagyok, ki az aki pénzt ad ki egy PGA játékért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...