Megjelent a Snoop Dogg-játék, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 5.
  • Videó
Link másolása
Mielőtt megkérdeznétek, a Snoop Dogg-játékkal tényleg csak azért foglalkozunk, mert annyira szürreális, hogy foglalkozni kell vele, ráadásul Xbox 360-ra már meg is jelent, így ki is tudjátok próbálni.

A Way of the Doggról már írtunk részletesebben: a brit Echo Peak nevű stúdió első projektje egyfajta keveréke az akció- és a ritmusjátékoknak, mi pedig America "AJ" Jonest irányítjuk majd, akik bosszút esküdött a szerelméért. Xbox 360-ra már tölthető a játék, de később lesz PS3-as, sőt androidos és iOS-es megjelenés is belőle.

Íme, a launch trailer:

26.
26.
Roomdog
De La Soul új zenéjét ajánlom múlthéten jött ki ők még tudják mi az a rap..
25.
25.
Bl4nco
strici játék ? túlzásnak érzem egy kicsit
24.
24.
Dreadlox
QT verekedős játék? miez? lusta emberek szórakozása?
23.
23.
gyurcio
On: Ez a játék egy sapka szar! Off: A régi rapben volt egy ilyen lazacsávós, bólogatós feeling, ellentétben a maiakkal (néhány kivétel azért van) amik ilyen elektronikus, idegesítő, rángatózós szarok. Én 37 éves fejjel még mindig a Tribe Called Questet bömböltetem a kocsiban, viszont ha valamelyik haverom új mélyládát vesz, akkor az első zene amivel teszteljük a Lil Wayne féle A milli nevű track, arra jó, de hosszú távon hallgatni számomra lehetetlen.
22.
22.
br1Koo
#15: Még szerencse, hogy egyik adó sincs és már vagy 10 éve nem néztem vivát se. Látom eljutott a parányi agyadig miről beszélek egyébként.
21.
21.
Tommy74
#14: Snoop már nem rappel, és már Lion...
20.
20.
southbronx
#18: Nem kell utánna néznem mert tisztába vagyok vele. A mostani fiatal fekák közül nekem Kendrick lamar és Joey Badass akik még megüti a szintet... Joey Badass a fiatalkori NAS-ra emlékeztet, de ha megnézed a nagy neveket a mai napig is adják ki a lemezeket nem él senki a 90's években, csak ugyebár ide magyarba nem nagyon ér el, meg a legtöbben nem is ismerik, mert itthon mi megy? kit ismernek? 50 cent, snoop, ennyi. De ha kint USA-ba megkérdezel egy 80 éves mamát kapásból rávágja hogy persze ismeri Pl: chef raekwon, ghostface killah, rakim, keith murray, dj premier, master p, mystikal, nas, KRS-One, Fabolous, Jadakiss, Jim Jones, Silkk the Shocker, Fiend, Magic, Skull Duggery .......... fel tudnák neked most igy kapásból még vagy 100-at sorolni. Vissza kéne terelni a hip hop zenét abba az irányba ahonnét jött, new york szegény negyedeiből.
19.
19.
Tommy74
Kipróbáltam a demót! Letöröltem a Demót! (a játékig el sem jutottam...)
18.
18.
MrZombieEater
#16: Látod, te azt hiszed, hogy a mai hiphop csak Lil Wayne-ből áll. Ezért mondom, hogy nem tudod miről beszélsz. Jay Rock, Kendrick Lamar, Joey Badass, Big Krit, Schoolboy Q, Ab Soul satöbbi satöbbi. Nézz utánuk.
17.
17.
MrZombieEater
A hiphop virágzik. Nagyon sok remek új előadó van. Ott az egész TDE például, akik tényleg visznek mindent most. Vagy például Joey Badass, aki még csak 18 éves. http://www.youtube.com/watch?v=2d307wz-dHk
16.
16.
southbronx
#13: Hát ezt igy kijelenteni hogy fogalmam sincs, úgy hogy nem is ismersz... elég necces! Ne magadból indulj ki!!! Nem nagyképűségből irom ezt, de ha valaki nállam jobban ismeri a rap, hip-hop zenét, azelőtt kalapot emelek!
Sok fiatal van az igaz, de a 99%-a egy forintot nem ér, persze ha kint élnél az USA-ban akkor jobban tudnád hogy az emberek, de főleg a feketék hogy viszonyulnak a mai rap hip-hopnak nevezett szeméthez. Kint a klubbok 90%-ban nem ezt a mai műanyag szart játszák, hanem inkább az utcai, durvább hangzásvilágú hip-hopot, sorolhatnám most neked órákig a neveket.
Sok rapper van aki nem áll be a sorba, és nem kezdi el ezt az újgenerációs kamu zenét játszani, aminek nincs üzenete, nem szól semmiről csak a bulizásról!
A legjobb példa rá akit ma rengetegen gyűlölnek : Lil Wayne! Amikor még a cash money recordsnál volt , juvenile, mannie fresh, B.G., Turk... elég jó zenét nyomtak, de most egy vicc!
Úgyhogy menjél és halgasd a lil wayn-t, nicki minajt meg azt a ratyi Draket, mert mást nem hiszem hogy ismersz!
15.
15.
Rakottkrumpli
#14: A rap nem halott, csak nem az MTV-n kellene keresni meg a viván...
14.
14.
br1Koo
#13: Nem. Snoop még több pénzt akar keresni szar termékekkel, magát reklámozva folyamatosan. Ez gagyi és semmi szükség rá. A hip-hopról meg annyit, hogy sajnos már jóideje halott, amióta divattá vált. Respect azoknak a régieknek akik megmaradtak olyannak amilyennek megszerettük őket, de sajnálatos dolog, hogy rapnek neveznek olyan "előadókat" akik kb a cipőfűzőjüket nem tudják rendesen bekötni, de természetesen mercikkel meg picsákkal hangoztatják a klippükben azt, hogy milyen faszagyerekek nulla hangzással és mondanivalóval.
13.
13.
MrZombieEater
#12: Fogalmad sincs a hiphop-ról, az látszik. A 90-es évek már elmúltak, lépj túl rajta. Most is nagyon sok jó fiatal rapper van, sőt, több mint valaha. Snoop meg hadd csinálja már azt amit akar, a hiphop már nem róla szól, ezt tudja ő is nagyon jól. Már csak jól akarja érezni magát, és figyelni a tehetséges fiatalokat.
12.
12.
southbronx
Szerintem a készitők elfelejtették hogy milyen évet irunk, kb 10 évvel ezelőtt lehet hogy érdekelt volna még valakit, de most... Nagyon gagyi. Snoop dogg meg kifordult magából, a zene amit most játszik egy rakás... Amikor még Master P - No Limit Records Gangsta rap kiadójánál volt, na akkor volt a csúcson, de most ő is beállt az új generációs hip-hop-os hülyegyerekek közé, akiknek semmi köze,és fogalma az igazi rap hip hop zenéről.
11.
11.
Kleppi
#10: csak az a baj nincs boxom xDD
10.
10.
Kleppi
9.
9.
ultra pc
mi ez a szar??egy iszlám kirakodóvásár izgalmasabb!!
8.
8.
Rakottkrumpli
#7: Olyan van már, de itthon csak warezolva lehet tolni ;) :D
7.
7.
metercsiken
Én Snoop Dogg-ot egyébként csípem,de ez a játék......
Inkább csinált volna egy "jointtekerő" szimulátort! :D
5.
5.
Rakottkrumpli
#4: Pedig nem mondom, hogy ez szép mozgás, de a mortalnál még a sanandreas animációi is jobbak...
4.
4.
keiji maeda
#2: na ezt a hoki mozgást ne hasonlítgasd a mortal kombathoz !!!!! neked biztos nincs szemed ember
3.
3.
Krees
Az elgondolás nekem is tetszik, lehet benne potenciál, de a zenei stílus nagyon nem az én világom, így nem tudnám beleélni magam. (Kicsit olyan Warriors-Street Fighter IV mix érzésem van.)
2.
2.
Kenny88
Nem azért, de nem is "annyira" nagyon rossz. Unalmas estéken akár még el is tudom képzelni:) A mozgások egyébként nekem még jobban tetszenek mint mondjuk a papírfigura-modelles MK-nál. Bár a Tekkent azért nem veri:D
1.
1.
gamma88
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...